Capitolul 48 - Hell hath no fury like a woman scorned

63.7K 2.5K 126
                                    

Capitolul 48

"Are there some aces up your sleeve?
Have you no idea that you're in deep?
I dreamt about you nearly every night this week
How many secrets can you keep?

I don't know if you feel the same as I do
But we could be together if you wanted to"

                  Arctic Monkeys - Do I Wanna Know?

Maya P.D.V.

- Am nevoie de bani pentru taxi.

- Buna si tie, raspunde sarcastic, sprijinindu-si neglijent cotul de tocul usii.

        Pufai zgomotos si buzele mi se unesc intr-o linie fina. Clatinandu-mi capul intr-o parte, il tintesc pe Ryan cu una dintre cele mai dure priviri ale mele, dandu-i de inteles ca nu am chef de glumele sale.

- Nu glumesc, Ryan. Mi-am uitat geanta la spital. Soferul ma asteapta jos...

- Spital? intreaba confuz, incruntandu-se neintentionat.

    Dau sa ii raspund, insa aparitia lui Cassey in spatele sau ma intrerupe. Surprinzator sau nu, poarta doar una dintre camasile lui Ryan si pantaloni largi de pijama. Tinuta ei favorita pentru noptile petrecute aici.

- Maya? Ce s-a intamplat?

   Oare chiar toata lumea simte nevoia sa ma interogheze azi? Ryan mormaie ceva incoerent si porneste spre lifturi fara prea mult entuziasm. Intru in apartament expirand prelung, si nu imi opresc pasii decat in dreptul canapelei. Ma trantesc pe ea cu o bufnitura si imi sprijin fata in palme.

- Am facut o prostie, baigui, cu chipul inca ascuns intre maini.

"Mai multe."

   Pasii ei moi rasuna silentiosi pe parchet, ocupand locul de langa mine in doar cateva momente. O mana incepe sa imi frece armonios spatele, abia relaxandu-mi nervii si corpul incordat. Cassey se reaseaza pe una dintre perne in pozitie turceasca si asteapta rabdatoare sa incep sa vorbesc. Desi este o mare vorbareata, asta nu o opreste din a fi si o mare ascultatoare. Atunci cand e nevoie.

- Spuneai ceva de spital? vocea ei rasuna blanda, incercand cel mai probabil sa ma interogheze in cel mai subtil mod posibil. Este cineva ranit?

        Doar increderea dintre mine si Christian. Asta daca am avut vreodata asa ceva...

- Tocmai m-am certat ingrozitor cu Christian, spun trecand la un ton mai ferm, inca usor iritata din cauza motivului conflictului. Si, pentru ca reusise sa ma scoata din sarite peste limita, am plecat si l-am lasat pur si simplu acolo!

        Nu stiu daca sa fiu mandra de mine sau nu. Adica a meritat-o si sper ca a inteles si el cum e sa nu fii ascultat cand vrei sa vorbesti, dar ma simt putin prost ca l-am lasat acolo pur si simplu...Si ma simt si mai prost pentru ce am facut dupa!

- Deci v-ati despartit?! Cassey aproape striga, cu o expresie ingrozita acaparandu-i chipul.

- Ce?! Nu! Bineinteles ca nu!

        Doamne, nici macar nu mi-a trecut prin cap aceasta optiune! Oricat de furioasa sau ranita m-am simtit in acel moment, nu am vrut nici pentru o clipa sa renunt la asta, sa renunt la noi. Niciodata nu m-am gandit la asta.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum