Capitolul 57 - Coming back for you

56.2K 2.5K 298
                                    

 Capitolul 57

"So you better wait up
Keeping the bed warm for me
All night puttin' your whisper on me
Giving that love and emotion that I know
Doesn't really matter what you do
I'll be back for you
Coming back for you"

                  Maroon 5 - Coming Back For You

Maya P.D.V.

        Ca sa fiu complet sincera, nu cred ca m-am gandit nici macar pentru o clipa la cum as reactiona daca l-as intalni... Pierduta in depresie si regrete, nu mi-a trecut niciodata prin cap ca s-ar putea sa inghet pur si simplu in loc, cand voi da din nou ochii cu el. De parca ar fi ramas fara nicio urma de flexibilitate, corpul imi este incordat si neclintit ca o stanca in timp ce respiratia continua sa refuze sa reporneasca. Sunt impietrita. Pur si simplu impietrita. Am uitat si de greata si de durerea de cap... de orice...

        Doar sa il am in fata, la doar cativa pasi care sa ne desparta, ma lasa pe deplin fara si cea mai mica farama de control. Clipitul nici nu mai pare o necesitate in timp ce nu imi iau ochii de pe el nici pentru o secunda. Este aici. Christian este aici si brusc nu mai am nici cea mai vaga idee ce ar trebui sa fac in acest moment. Este aici, cu privirea sa dureros de familiara fixandu-ma intens, facandu-mi sangele sa mi se simta inghetat in vene.

        Si totusi, cumva reusesc sa imi amintesc cum sa imi misc mana dreapta. Inainte sa ma gandesc de doua ori, imi misc bratul cu o viteza brusca si apas butonul ce reinchide usile glisante in doar cateva clipe. Jur ca am vazut o urma de confuzie si pe chipurile lui Ryan si Damien, dar nu as putea fi sigura, considerand ca ochii mei l-au urmarit doar pe el.

        Liftul se repune in miscare si in sfarsit reusesc sa imi amintesc cum sa respir. Imi asez palma dreapta in dreptul inimii care acum imi bate la viteze anormale si ma straduiesc sa imi calmez respiratia sacadata. Asta nu poate fi adevarat! Pur si simplu nu poate! Nici nu mai incerc sa imi domolesc stresul in timp ce ies din lift si traversez holul spre camera lui Cassey cu pasi lati.

 - Cassey! Ce cauta el aici?! deschid fara nicio avertizare usa si strig, ignorand orice gand ca ar trebui sa ma calmez cat de putin.

        Inca bulversata si socata de modul in care am dat buzna neinvitata in camera ei, Cassey isi strange mai bine prosopul in jurul trupului ud si isi arcuieste ambele sprancene derutata.

- Despre ce vorbesti? Si tu nu stii sa bati?

- Cassey, o intrerup, de aceasta data cu vocea vibrandu-mi intr-un marait gutural. Ce cauta Christian aici?

 - Ce s-a intamplat? V-am putut auzi inca din camera mea strigand ca nebunele, Selena isi face aparitia de pe hol, imbracata in ceva ce seamana a pijamale.

- Cassey? intreb din nou, incrucisandu-mi cu duritate bratele la piept.

        Mereu am considerat-o pe Cassey o mincinoasa buna. Cu zambetul ei fermecator si cu atitudinea degajata, nu e de mirare ca mereu reuseste sa se salveze singura din belele fara sa depuna prea mult efort. Dar nu si de data asta, se pare... Buzele i se intredeschid doritoare sa imi ofere o explicatie, dar si le lipeste la loc cand probabil realizeaza ca nu are o minciuna suficient de credibila. Pentru numele lui Dumnezeu! Am fost pacalita!

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum