Capitolul 24 - Britanicii si umbrelele

114K 3.3K 113
                                    

Capitolul 24

"Must everything you do
Make me wanna smile?

I can't stand how much I need you

And you completely know the power that you have

The only one that makes me laugh"

                                      Rihanna -  Hate That I Love You            

Maya P.D.V.               

        Ma trezesc sub presiunea unor buze calde pe pielea gatului meu expus. Felul in care imi gadila simturile si imi trezeste corpul este revigorant, binevenit. Ii simt atingerea delicata a degetelor cand imi indeparteaza o suvita de par de pe fata si imi mangaie cu miscari tandre obrazul. Pleoapele aproape imi cedeaza si se deschid sub alintarile sale, dar imi tin ochii inchisi si respiratia sub control.

- Stiu ca esti treaza, chicoteste in vocea aceea care imi da fiori si imi gadila timpanele.

        Imi deschid ochii larg si ma rotesc pe saltea cu fata spre el. Privirea ii este jucausa, cu acele doua globuri oculare facandu-ma sa vreau sa torc cand sunt indreptate spre mine. Buzele ii sunt curbate intr-un zambet mic, dar evident, accentuandu-i si mai mult trasaturile frumoase si perfecte. Una dintre mainile sale continua sa imi tachineze spatele gol cu mangaieri delicate si lente.

        Nu ma pot gandi decat la un lucru. Cum as putea sa nu il iubesc? Atingerea lui, privirea lui, zambetul lui, tot ce are legatura cu el ma hraneste cu fericire si imi afecteaza total mintea si corpul. Mi-as dori sa putem sta asa, aici, pentru tot restul vietilor noastre, dar realitatea cruda se opune si vrea sa ma smulga din bratele barbatului iubit acum ca dimineata e aici.

- Buna dimineata, soptesc cu o voce joasa.

        De data aceasta, isi lasa mana sa alunece mai jos de spate, facandu-ma sa tresar si sa ma inrosesc. Dar nu e nicio urma de vinovatie pe chipul acela angelic, ci doar un zambet strengar care imi inmoaie genunchii si imi accelereaza bataile inimii. Ii raspund la randul meu cu un zambet la fel de malefic si, insfacand una din perne in doi timpi si trei miscari, o folosesc pentru a-l lovi cu ea. Insa avantajul imi este repede pierdut cand se inarmeaza la randul sau si foloseste perna moale si catifelata pentru a se razbuna, facandu-ma sa izbucnesc intr-un ras haotic cand puful ma loveste.

"Oh, asta e razboi!"

        Printre pernele care continua sa zboare jn jurul nostru ii pot vedea clar zambetul fermecator, sincer si lipsit de seriozitatea sa tipica. Intr-un moment de neatentie, reusesc sa il iau prin surprindere si sa il trantesc inapoi pe saltea cu mine deasupra lui. Zambesc triumfatoare pret de cateva secunde, apoi fiind dezorientata de zambetul sau larg si arogant. Analizez pozitia in care ne aflam si constientizez cu groaza ca asternutul ce ma acopera sta sa cada, lasandu-mi la iveala aproape total trupul gol. Rade cand ma dau jos de pe el cu un tipat scurt si ascutit, strangand din nou asternuturile in jurul meu cu miscari rapide si apucate.

- De ce te-ai mutat? Imi placea privelistea, ma tachineaza, ridicandu-se in sezut.

        Imi dau ochii peste cap si imi ascund obrajii inrositi dupa suvitele de par. Ma intorc cu fata spre el pentru a-l gasi nemiscat, cu ochii atintiti spre tavan si privirea goala, lipsita de emotie.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum