Capitolul 29 - Gelozie

111K 3.6K 422
                                    

 

Am racit :( ... btw capitolul asta e putin mai explicit, ca sa zic asa...

Capitolul 29

"And baby once I get it, I'm yours no take backs.
Gon' love you for life, I ain't leaving your side
Even if you knock it, ain't no way to stop it
Forever you're mine, baby I'm addicted, no lie, no lie."

                        Selena Gomez - Come And Get It

Maya P.D.V.

   Ochii ii sunt reci si de un negru agasant. Felul in care ma strapunge cu ei imi raceste sangele in vene, dar nu o las sa vada asta. Observand ca expresia imi ramane neschimbata si ca nu am nici cea mai mica intentie sa spun ceva, ma masoara din priviri din cap pana in picioare cu o miscare rapida. Sprancenele i se incrunta intr-un moment de slabiciune, dar calmul si siguranta ii revin imediat.

- Nu poti fi aici, Sara maraie din spatele ei, parand chiar si mai nemultumita decat mine de femeia ce ne sfideaza pe amandoua cu atata aroganta.

- Las-o sa ramana, ma trezesc vorbind, fara sa imi pierd calmul si fara sa imi iau o secunda ochii la ea.

- Poftim?! expresia Sarei devine una de uimire si totodata enervare. Tu nu imi poti da ordine, spune dupa cateva momente de soc.

  Nici nu stiu cum de reusesc sa raman atat de calma si echilibrata. E ca si cum as fi un robot programat sa nu simta nimic. Ochii imi sunt parca lipiti de chipul acestei Kassandra, fiindu-mi imposibil sa mi-iau de pe ea nici pentru o secunda, nici cat sa o privesc pe Sara care inca e enervata si confuza.

-Adevarat, nu iti pot da eu ordine, dar, pot sa imi asum vina. Asa ca atunci cand Christian se va intoarce, ii voi spune ca a fost ideea mea.

  In sfarsit ii arunc o privire scurta Sarei, menita sa o convinga sa plece. Aceasta ezita inca pret de cateva momente, muscandu-si buzele pline si inclestandu-si degetele lungi si subtiri in pumni -nu stiu ce o calca pe nervi mai rau, prezenta neinvitata a Kassandrei sau faptul ca ii dau eu ordine-, dar intr-un final isi ridica barbia cu sfidare si paraseste biroul in pasi eleganti si oarecum calmi. Ramasa in sfarsit singura cu Kassandra, simt din nou impulsul sa izbucnesc in ras. Adica ce naiba e asta? Trebuie sa fie vreun fel de gluma sau ceva, pentru ca ridicolul situatiei e nemasurabil.

- Buna, eu sunt Maya Evans. Incantata de cunostinta, tonul meu este normal si prietenos si, chiar merg mai departe si zambesc usor.

  Ochii ii capata pentru o secunda o sclipire de uimire, probabil pentru ca sunt atat de calma si chiar politicoasa, cand in mod normal ar trebui sa incep sa ventilez, sa injur si sa o amenint cu moartea. Dar de ce as face-o? Stiu ca nu e adevarat si ca nu e iubita lui Christian.

- Si, se intampla ca de fapt sa stau pe scaunul iubitului meu, accentuez ultimul cuvant, zambind cand ii observ incordarea iritata a corpului zvelt.

- Hah, buzele ei scapa un suras batjocoritor, poate crezi ca esti iubita lui, dar nu esti decat una din restul aventurilor sale.

    Ma scufund si mai adanc in scaun, dorind sa scot in evidenta cu orice pret cat de confortabil si in largul meu ma simt, si imi aranjez instinctiv medalionul la gat.

- Amuzant ca spui asta, din moment ce eu sunt in biroul sau asteptandu-l sa se intoarca la mine si tu trebuie sa treci cu forta de asistenta lui pentru a intra aici.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum