Capitolul 50 - Who needs trust?

67.6K 2.6K 166
                                    

Capitolul 50

"Yeah you can start over
You can run free
You can find other fish in the sea
You can pretend it’s meant to be
But you can’t stay away from me

So if I run, it's not enough
You're still in my head, forever stuck
But you can do, wha you wanna do
I love your lies, I'll eat 'em up"

                                   Maroon 5 - Animals

 Maya P.D.V.

- Arati ca naiba, tonul sau denota mai mult sau mai putin o observatie, decat o insulta.

        Fara prea multa vlaga, ma intorc spre chipul sau, cuprins de o expresie bizara si ridic din umeri.

- Si tu arati superb, raspund nonsalant, revenind la verificarea inscriptiilor de pe flacoane.

        Totusi, Alex nu se multumeste cu atitudinea mea lejera si plictisita si, imi ia brusc din mana mapa, aruncand-o cu putin prea multa forta pe suprafata dulapului. Ma intind imediat dupa ea, dar imi blocheaza calea, fixandu-ma cu o privire severa.

- Vorbesc serios, spune cu seriozitate, incrucisandu-si bratele la piept. Arati... bolnava.

        Mai mult sau mai putin iritata, imi dau ochii peste cap si pufnesc incredula. Nici macar nu pot sa il contrazic! Sunt si eu constienta ca arat ca naiba! Am slabit o gramada in ultimele saptamani si mereu sunt obosita sau lipsita de vlaga... jur ca mai am putin si devin un zombi veritabil, ca proaspat trezit din cavou.

- Daca chiar trebuie sa stii, ma simt la fel cum arat, marai usor si imi fac de lucru cu asezatul unor flacoane in ordine.

        A trecut aproape o saptamana de cand a inceput nebunia cu presa, insa lucrurile nu s-au mai domolit, in ciuda a cat de mult am sperat sa fie asa. Nu numai ca relatia mea pare mai moarta pe zi ce trece, dar nici macar nu mai am speranta sa incerc sa schimb asta. Vorbim, mancam impreuna uneori, impartim o camera si un pat, dar nimic nu este la fel cum era inainte. Ne distantam din ce in ce mai mult unul de celalalt si nu am nicio idee cum sa opresc asta.

- Este din cauza agitatiei cu presa si toate tampeniile care au fost scrise despre voi? Alex isi continua interogatoriul in timp ce mi se alatura in sortarea cutiilor.

- In mare parte, raspund incuviintand subtil din cap.

        Intelegand cel mai probabil ca nu va reusi sa scoata prea multe informatii de la mine, renunta la intrebarile curioase si pastreaza tacerea in timp ce terminam de aranjat. Emma ne intrerupe exact cand aveam de gand sa incerc sa recuperez mapa de la Alex, intampinandu-ne cu un zambet dureros de larg pentru starea josnica in care ma aflu eu.

- Ati terminat aici? intreaba, insa fara a ne lasa si sansa de a raspunde. Perfect, am venit doar sa va reamintesc ca iesim diseara.

        O privesc suprinsa pret de cateva clipe, incercand sa imi amintesc daca chiar aveam vreun plan facut pe seara asta cu ei. Din cate stiam, astazi urmeaza sa ma intalnesc cu Kelly, Cassey si Selena, dar la cat de in forma sunt in ultima vreme, sunt sanse mari sa fi incurcat pur si simplu zilele.

- Ea nu stie, Alex intervine cu un chicotit amuzat. Maya nu a fost anuntata de nicio iesire, continua el, asezandu-si ironic un brat in jurul meu.

        Pufnesc plictisita si ii inlatur bratul, pornind cu pasi calmi direct spre usa. Emma imi blocheaza insa cu subtilitate calea, dandu-mi de inteles ca are o propunere cu unul dintre zambetele ei largi.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum