Capitolul 37 - Madly in love with you

82.5K 2.8K 245
                                    

    IUBESC MELODIA SI TRUPA ASTA OMG OMG OMG!!!

  Ascultati melodia pentru ca a fost o imensa sursa de inspiratie pentru actiunea capitolului. ATENTIE!: scene mai explicite....

Capitolul 37

"Love in my eyes
Blinded by you
Just to get a taste of heaven
I'm on my knees

I can't help it
I'm addicted
But I can't stand the
Pain inflicted"

                    The Cab - Temporary Bliss

Christian P.D.V.

        Este deja a treia oara cand Kelly imi arunca o privire insistenta si isi intoarce repede capul la loc. Pare ca ar vrea sa imi spuna ceva, dar ca nu e foarte sigura ca ar trebui sa o faca. Imi dau ochii peste cap si ma las pe spatarul scaunului rasufland plictisit. Cat poate sa dureze un amarat de apel telefonic? Maya e plecata deja de mult timp.

        Ochii imi zboara involuntar spre locul unde era Liam cu doar cateva minute in urma si sunt surprins sa ii observ lipsa. Scanand incaperea din pura curiozitate, realizez ca lipseste cu desavarsire. Ca si Maya de altfel.

        Expresia imi devine pret de o clipa confuza, moment in care reusesc si sa ii prind in sfarsit privirea lui Kelly. Anxietate. Stie sau suspecteaza ceva ce eu nu. Nu inca. Simtindu-mi pulsul deja accelerand, ma ridic de la masa calm, netradand nicio emotie. Kelly pare insa singura care imi observa plecarea brusca, pentru ca buzele i se intredeschid surprinse si ochii ii sunt din nou plini de vina si teama.

        In timp ce urc treptele cu o viteza oarecum fortata, mintea nu inceteaza sa-si formeze diverse scenarii care nu reusesc decat sa imi sporeasca si mai mult furia. Nu vreau sa cred nici pentru o secunda ca exista posibilitatea ca ea sa fie in acest moment cu el, dar corpul meu refuza cu orice pret sa cada de acord cu creierul. Respiratia mi-a devenit aspra, postura incordata si fara indoiala ca privirea imi tradeaza intentiile criminale.

        Intregul etaj este in bezna totala,  holul fiind arareori luminat datorita ferestrelor ce duc spre gradina. Din fericire, nu am nevoie de lumina ca sa stiu unde se afla toate, doar am crescut aici... Sunetul unor voci soptite imi atrage brusc atentia spre capatul unuia din coridoare si, inainte sa ma gandesc de doua ori, ma trezesc indreptandu-ma spre sursa zgomotului cu pasi fermi si hotarati.

- Nu e asa, sunt complet sigura de decizia mea, o voce dureros de familiara sopteste de undeva din bezna din fata.

        Nu am nevoie decat de o secunda ca sa recunosc cui apartine, si chiar de mai putin timp ca sa realizez ca temerile tocmai mi s-au adeverit. Nici nu trebuie sa il vad ca sa stiu cu cine poarta aceasta conversatie.

- Te plac Liam, chiar te plac, dar...

        Doamne, daca niste simple cuvinte ar putea ucide... Respiratia mi s-a blocat de indata ce cuvintele ei si-au facut loc in mintea mea. Il place. Il place pe Liam. Mereu am crezut ca posesivitatea mea va impiedica lucruri ca asta sa se intample vreodata, dar este foarte clar ca nu a fost de ajuns. Strangandu-mi degetele in pumni si inghitind fortat in sec, reusesc sa ii disting forma zvelta in oglindirea slaba a luminii ce patrunde de la fereastra. Nu reusesc sa imi imaginez la ce s-ar putea gandi acum, dar expresia sigur nu ii este una de fericire. Este trista pentru ca nu ar trebui sa il placa, sau pentru ca este cu mine si asta o impiedica din a fi cu el? Nu stiu ce ma ucide mai mult, intrebarea sau faptul ca am inghetat pur si simplu la cativa metri de scena din fata mea?

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum