Capitolul 26 - All of me loves all of you

121K 3.6K 382
                                    

Capitolul 26

"Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I'll give my all to you
You're my end and my beginning
Even when I lose I'm winning"

                                      John Legend - All Of Me

   Maya P.D.V,


     Imi termin machiajul prin aplicarea rujului de culoare sangerie si imi trec degetele prin buclele lejere, faurite de Kelly cu atat de multa perfectiune. Rezist tentatie de a-mi musca buzele, -pentru ca probabil mi-as intinde rujul- si privesc nesigura la reflexia mea din oglinda. Nu am de ce sa ma simt jenata, rochia este un model  destul de simplu, daca ignori pietrele stralucioare ce ii imbogatesc modelul elegant si trena care se rasfira intr-un val de material subtire in spate si, imi imbratiseaza perfect forma corpului. Tocurile au inaltimea potrivita pentru a-mi completa tinuta de seara, dar fara sa risc sa ma iau la trante cu podeaua. Arat acceptabil. As putea chiar sa spun frumoasa, si nu sunt genul de persoana care isi vede propriile calitati...

- Esti gata? vocea lui Kelly rasuna melodios din prag.

    Imi abandonez imaginea din oglinda pentru a ma intoarce spre ea. Parul ei intunecat si lucios este stilat intr-un coc lejer si o rochie turcoaz ii contureaza fiecare forma, scotandu-i in evidenta trupul sculptat. Nu cred ca i-as putea gasi vreun defect nici daca as incerca. E perfecta. Toti sunt. Incep sa cred ca cei din familia Cross nu sunt fiinte umane pentru ca e imposibil sa arati atat de fara cusur, lipsit de orice fel de defect.

    Aprob din cap cu o miscare timida, incercand sa uit de insecuritatea mea enervanta si sa imi tin capul sus cu mandrie. Pot face asta! Sunt doar cativa oameni, oameni foarte importanti si bogati, care se intampla si sa fie rudele lui Christian. Nu e nicio presiune...

- Arati minunat, zice pasind in directia mea. Nu-i de mirare ca Christian nu isi ia ochii de pe tine.

     Rosesc profund si deschid gura dorind sa o contrazic, insa o inchid la loc cand realizez ca doar m-as face si mai mult de ras. Imi strang buzele intr-o linie fina si dau usor din cap, prefacandu-ma ca ii inteleg si accept opinia. Chiar daca nu vad de ce ar crede asta. Am fost destul de curioasa ca sa caut intr-o zi impreuna cu Cassey, cateva din fostele iubite si "presupuse" foste iubite ale lui Christian. A fost o greseala, pentru ca am reusit sa imi stric dispozitia pentru tot restul zilei, din moment ce toate erau adevarate zeite cu picioare kilometrice, detinatoare a masurilor perfecte si posesoarele unor personalitati cuceritoare.

    Sunt nimic pe langa ele. Nu am faima, nu am o frumusete rapitoare si nici nu sunt o persoana prea sociabila. Dupa ce a avut astfel de femei, ma mira si ca Christian imi acorda atentie.

    Kelly isi verifica inca o data clamele ce ii sustin cocul si ma ia prin surprindere cu un zambet larg si imprevizibil ce ii cuprinde chipul.

- Ar trebui sa ne grabim daca nu vrem ca Christian sa intre la idei, isi arcuieste sprancenele si chicoteste in soapta.

   Imi inabusesc rasul care ameninta sa imi scape cand imi amintesc de scena de mai devreme. A trebuit sa il imploram sa ne lase sa ne pregatim pentru petrecere impreuna. Christian isi mentinea sus si tare decizia de a nu ma lasa sa mai plec de langa el nici o secunda. Dupa cam jumatate de ora de implorari si dupa ce Kelly chiar s-a prefacut si ca incepe sa planga, am reusit sa il convingem. Dar am fost avertizata. E pentru ultima oara cand am voie sa plec de langa el pe durata sederii aici.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum