Capitolul 27 - Irresistible

118K 3.4K 483
                                    

Capitolul 27

 

"I thought I was a fool for no one
But oh baby I'm a fool for you
You're the queen of the superficial
And how long before you tell the truth?"

                           Muse - Supermassive Black Hole

Maya P.D.V.

- Asta e o pierdere de timp, spun oprindu-ma din nou din inaintat.

      Nu numai ca in doar cateva ore vom fi in avion in drum spre Seattle, dar Christian m-a tarat afara din pat de indata ce soarele a rasarit, cu scuza ca "trebuie sa profit din plin de ultima mea zi aici". Muzeele si monumentele nu m-au deranjat, pentru ca mi-a placut fiecare secunda din timpul in care m-am plimbat la bratul unui tip incredibil de aratos, primind toate acele priviri invidioase din partea londonezelor frustrate. Da, asta a fost o experienta placuta, relaxanta, dar ultimul lucru de pe lista de planuri pentru mine a lui Christian mi-a cauzat o severa cadere a moralului. Cumparaturi! Dintre toate lucrurile posibile, trebuia sa aleaga asta! De cand l-am cunoscut pe Christian am inceput sa am o bizara ura pentru tot ce inseamna cumparaturi!

- Chiar este necesar? marai infundat cand angajata se apropie cu mai multe variante de rochii.

       Am vazut destule haine pentru o viata! Stiu ca Christian e obisnuit sa faca astfel de cadouri "partenerelor" sale, dar nu sunt una din ele! Nu vreau banii lui si nimic din ce imi poate cumpara cu ei. Acum numai daca as reusi sa il conving si pe el asta...

- Pentru numele lui Dumnezeu, Christian! Mi-ai cumparat o garderoba noua luna trecuta! protestez incrucisandu-mi bratele la piept si aruncandu-i una din cele mai fioroase priviri ale mele. Am prea multe haine!

      Buzele i se curbeaza intr-un zambet evident si bratele sale ma captureaza de talie, in ciuda corpului meu care ramane rigid si rece in fata gestului sau.

- Pisicuta, tu esti singura femeie care ar putea spune ca are prea multe haine.

      Imi dau ochii peste cap si imi pastrez postura neschimbata in bratele sale. Privirea mea enervata o intalneste pe a lui, iar amuzamentul persistent al chipului sau ma irita si mai mult.

- Chiar am prea multe haine...

    Expir gura mare de aer pe care nici nu realizasem ca o retineam, si gem resemnata. Nu are rost sa mai continui cu asta pentru ca oricum nu am nicio sansa in fata lui...

- Macar, spune-mi te rog ca asta e ultimul magazin de haine, spun lasandu-mi bratele sa cada pe langa corp extenuata.

- Sigur pisicuta, buzele lui se apropie si planteaza un sarut scurt pe varful capului meu.

- Care o alegeti? angajata ridica doua rochii de seara, atragandu-ne atentia.

       Amandoua sunt extraordinar de frumoase, elegante si fara indoiala ca au un pret pe masura, deci e imposibil sa aleg intre ele. In timp ce prima este o culoare calda si intensa, a doua, desi au modele apropiate, este de un albastru rece si intunecat. Chiar si asa, amandoua sunt superbe...

- Le luam pe amandoua, vocea lui Christian ma ia prin surprindere si aproape ma impiedic cand incepe sa inainteze cu mine de mana spre iesire. De fapt, le luam pe toate. Ramon, asigura-te ca sunt trimise la adresa corecta.

       Marai amenintator din nou, dar Christian doar ma ignora si isi impleticeste degetele cu ale mele in drum spre usa. De indata ce iesim in aerul proaspat si racoritor londonez, imi apropii corpul de al lui din obisnuita, simtind nevoia de a-l avea cat mai aproape.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum