-22-

4.7K 206 103
                                    

Medya: Masal Karaca✨
_________
Yazarın ağzından:

Savaş sinirle Sezenin yanına gittiğinde "Arabaya bin!" dedi ve şoför koltuğuna geçti.

Sezen de sinirle arabaya bindiğinde Savaş arabayı Sezenin evine sürdü.

Evin önünde durduklarında ikisi de arabadan indi. Savaş sinirle Sezenin karşısına geçtiğinde "Ne yaptığını zannediyorsun sen?!" diye bağırdı.

Bu sefer Sezen "Asıl sen ne yapıyorsun ya? O kız niye senin evinde Savaş? Derhal göndereceksin onu o evden!" diye bağırdı.

"Benim evime gelip hiçbir şeye karışmaya hakkın yok!" diye bağırdığında Sezen bir süre sessiz kaldı.

Ardından bastırarak "Onu seviyorsun dimi?" dedi gözleri dolu bir şekilde. Savaş bir an şaşırsada hemen ardından "Nereden çıkardın bunu? Konu bu değil Sezen!" diye kızdı.

Sezen, Savaşın yeterince sinirlendiğini gördüğünde "Tamam özür dilerim, biraz fazla abarttım." diyerek Savaşa yaklaştı. Ellerini Savaşın göğsüne koyduğunda "Affettin mi beni sevgilim?" diye sordu.

Savaş bir şey demeyince uzanarak Savaşı öpmek istedi. Ta ki Savaş onu bileklerinden tutup uzaklaştırıncaya kadar.

Çatık kaşlarıyla Savaşa bakarken "Bir şey mi oldu sevgi-" daha lafını tamamlayamadan Savaş "Ayrılalım." diyerek sözünü kesti.

Sezen şoke olmuş bir şekilde bakarken "Dalga mı geçiyorsun? O kız yüzünden mi ayrılıyorsun benden Savaş?!" diye bağırdı.

Savaş soğukkanlılıkla bakarken "Benimle olmak sana bir şey kazandırmıyor." dediğinde Sezen "Istemiyorum hayır. Savaş ben sensiz yapamam. Beni bırakamazsın olmaz. Aa hadi unut bunu.  Gel beraber bir şeyler yapalım." diyerek tekrar Savaşa yaklaşmaya çalıştı.

Savaş, Sezenin kendini bu derece düşürmesine sinirlenirken "Öptüm! Kendi irademle Masalı öptüm ben Sezen!" diye bağırdı kendine hakim olmayarak.

Sezen olayı algılamaya çalışırken "N-ne?" dedi. Savaş sakinleşirken "Bu durumda benimle sevgili olmaya devam etmemelisin." dedi.

Sezen kendine gelirken "Hayır, hayır. Senin suçun yok Savaş. Kesin o kız öpmüştür seni. Onun sende gözü vardı. Hem, hem ben seni affederim ki. Olsun. Ayrılmayacağız ki biz. Ama o kızı geberteceğim seni öptüğü için." dedi.

Savaş bu sefer çok daha sinirlenirken "SEZEN! KENDINE GEL ARTIK! Bu kadar düşme! Bu ilişki burada bitti. Artık aramızda hiçbir şey yok." diye bağırdı.

Sezenin gözlerinden yaşlar akarken "Ben seni seviyorum Savaş." dediğinde Savaş "Seninki sevmek değil Sezen. Sen beni takıntı haline getirdin. Ve bu takıntı sana daha fazla zarar vermeden vazgeç benden." dedikten sonra arabaya binip oradan uzaklaştı.

Savaş doğru kararı vermişti. Sezenin ona olan takıntısı doğru değildi. O, Sezenle olduğu sürece hem Sezen zarar görecekti hem de Masal. Belki de artık her şey daha zor olacaktı. Bunu yaşayıp göreceklerdi.
__________

Masalın ağzından:

Bahçedeki havuzun kenarında otururken sürekli saatimi kontrol ediyordum. Saat 12 olmuştu ama Savaş ortalıklarda yoktu. Onun Sezenle olduğunu düşünmek canımı yakıyordu.

Yüksek sesle olfadığımda 4 saattir sayısızca yanıma gelen korumalardan biri tekrar gelerek "Iyi misiniz Masal Hanım?" diye endişeyle sordu.

Bıkkınlıkla "Ölüyorum Ihsan. Kalp masajı mı yapacaksın?" dediğimde Ihsan "Aman Masal Hanım. Savaş Bey size bir şey olmaması konusunda bizi sıkı bir şekilde uyardı." dedi.

Siyaha TutkunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin