-23-

4.6K 193 81
                                    

Medya: Savaş KAYAHAN👊
(Wattpadin en klişe erkeği olsa da karizmasını ve yakışıklılığını kabullenmek gerek fkdhdkdj)
___________

Savaş beni kolumdan tutup arkasına çekerken "Ne işin var senin burada?!" diye tısladı. Pamir gayet rahat tavırlarla hareket ederken "Savaş Kayahan yine çok sinirlisin. Bak erken yaşlanırsın biraz sakin ol. Kendi konularımızı dışarıda mi konuşsak. Malum burası biraz kalabalık." dedi.

Ardından keyifli tavırlarla yanımızdan geçerken "Selam güzellik." dedi bana bakarak. Savaş ona sinirli bakışlar atarken Pamir sınıftan çıktı.

Savaş bize döndüğünde "Masalı yalnız bırakmayın." diyerek Pamirin peşinden gitti. Benimde yanlarına gitmem lazımdı. Sorunları neydi bilmiyorum ama Savaşa zarar gelmesinden korkuyordum.

Çete yerine geçerken Ihsan yanımda dikiliyordu. Çetenin beni kendi rızasıyla Savaşın yanına göndereceğini düşünmediğimden derin bir nefes alıp "Ben Savaşın yanına gidiyorum!"diye bağırdım ve koşmaya başladım.

Savaşların okulun arkasına gittiğinde onların arkasından ilerledim. Ben Savaşların, Ihsan ise benim arkamdan koşuyordu.

Ihsan bana kısa sürede yetiştiğinde "Masal Hanım sınıfa geri dönmeliyiz." dedi. Kaşlarımı çatıp ona bakarken "Sus Ihsan sus." diyerek ilerlemeye devam ettim.

Okul arkasına geldiğimizde duvarın kenarında durup ne konuştuklarını dinlemeye başladım.

Savaş sinirle "Ne istiyorsun?" diye sorduğunda "Yardım edeceğim." diye cevap verdi Pamir.  Ne yardımından bahsettiğini düşünürken Savaş "Ne yardımından bahsediyorsun?" diye sordu sertçe.

Pamir yaslandığı duvardan gözlerini Savaşa dikerken "Tehdit edildiğini biliyorum Savaş. Yeraltı dünyası Yahya ve senin aranda bölünmüş durumda. Masalı koruyacak daha fazla güce ihtiyacın var. " dediğinde şaşırmıştım. Neden beni korumak istiyordu?

Savaşta benim gibi düşünüyor olacak ki "Neden yardım etmek istiyorsun?" diye sordu. Şuanlık her şey sakindi. Savaş daha sakin konuşuyordu.

Pamir yaslandığı duvardan doğrularken nefret dolu bir bakış attı Savaşa. Ardından "Senin yüzünden bir kız daha ölmesin diye." dediğinde neden bahsettiğini anlayamadım. Savaş yüzünden bir kız mı ölmüştü?

Savaş sinirlenirken "Gamzenin ölümünde benim bir suçum yok!" diye bağırdı. Pamir sinirle Savaşa yaklaşıp yakasından tuttuğu gibi suratına yumruk attı.

Savaş hazırsız yakalandığından kendini savunamazken Pamir sinirle geri çekilerek "Benim kardeşim senin yüzünden öldü lan!" diye kükredi. Duyduğum şeyle derin bir nefes aldım. Savaş ve Pamir bu yüzden mi düşmandi yani?

Savaş sinirle Pamirin yakasından tutarken "Hiçbir şey bildiğin yok Pamir!" diye konuştuğunda "Biz kardeştik lan! Ama sen benim kardeşimin ölümüne sebep oldun! ONUN KATILI SENSIN SAVAŞ!" diye bağırdı.

Öğrendiğim şeyler fazla gelmişti. Anladığım kadarıyla Savaş ve Pamir aslında kardeş gibiydiler. Ama Savaş, Pamirin kardeşi Gamzenin ölümüne sebep olduğu için düşman olmuşlardı. En azından Pamirin anlattığı kadarıyla böyleydi.

Ihsan sıkıntıyla "Masal Hanım..." dediğinde susması için sert bir bakış attım. Ve Pamirle Savaşa döndüm.

Savaş sinirle Pamirin yakasını bırakırken "Bilmediğin şeyler var!" diye tekrar ettiğinde Pamir "Anlat o zaman!" diye bağırdı.

Ikisi derin derin nefes alırken Savaş acı çeken ve sinirli bir şekilde "Gamze... Benimde kardeşimdi. Ona ben zarar vermedim. Bir gece barda eğlenirken fazla sarhoş olmuş ve..." sustuğunda Pamir "Devam et!" diye bağırdı. Ikiside dağılmıştı. Ne Savaşı ne de Pamiri hiç böyle görmemiştim. Ozellikle Savaşı. Duvarları kalkmış gibiydi. Acı çektiğini görebiliyordum.

Siyaha TutkunWhere stories live. Discover now