-9- I

10.5K 590 106
                                    

Güzel Geceler!

Bölüm Şarkısı: Zack Hemsey - The Way (Instrumental)

Keyifli Okumalar!

Eyşan kırmızı şarap dolu kadehini dudaklarına götürüp hatırı sayılır bir yudum alırken, sadece mum ışıklarıyla aydınlanan salonunda ışıktan ötürü koyulaşmış bakışlarını gezdirdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Eyşan kırmızı şarap dolu kadehini dudaklarına götürüp hatırı sayılır bir yudum alırken, sadece mum ışıklarıyla aydınlanan salonunda ışıktan ötürü koyulaşmış bakışlarını gezdirdi. Gözde'nin aklına uymuş, Sabiha'nın heyecanı aklını çelmişti. Sadece yarım saat önce başını saçlarını savurarak iki yana sallayıp itiraz cümleleri kurarken şimdi onlara yenilmiş bir şekilde salonun ortasına yerleştirilmiş ahşap sehpanın uzun köşesinde oturmuş Gözde'nin ona tarot falı bakmasını bekliyordu. Geçenlerde de gördüğü garip rüyayı Sabiha'ya yorumlattığını hatırlayarak gözlerini devirdi ve kadehini tekrar sehpaya bıraktı.

"Neye bakacaksan bak da bitsin artık Gözde." Diye homurdandı keyifsizliğini gözler önüne açıkça sererek. "Gözlerimi yoruyor mum ışığı."

"Sakın! Şimdi uyuyamazsın."

"Evet," diyerek Gözde'ye destek verdi sehpanın bir diğer ucundaki Sabiha. "Çok eğleneceğiz bence."

"Size de gün doğdu." Bakışlarını Sabiha'ya çevirip gözlerini kıstı. "Ömer sensiz uyuduğu için korkmayacak mı?"

Başını usulca iki yana sallayan Sabiha'nın bakışları minnet doluydu. "Korkmaz. Artık burada güvende hissediyor."

"Güzel." Samimiyetle gülümsedi Eyşan ve ona göz kırptı.

"Hazırım," diyen Gözde'nin enerji dolu sesi dikkatlerini ona çevirmelerine sebep oldu iki kadının. "Başlayabiliriz."

"Sonunda."

Gözde müzik setinin kumandasında bir tuşa bastı ve insanı huzura sürükleyen enstrümantal bir müzik dalga dalga salonun dört bir yanına dağıldı. Sonra tarot destesini kutusundan çıkardı, bir süre karıştırıp üçe böldükten sonra sırayla sol baştan başlayarak desteyi tekrar bir araya getirdi.

"Sana ilişki açılımı yapacağım."

Gözde'nin niyetinin bilincine varan Eyşan, "Saçmalama." diye tersledi onu.

Onu hiç umursamadan omuz silkti Gözde. "Çok ilginç şeyler okuyacağımı düşünüyorum senin ilişki açılımında."

"İlişkisi olmayan bir insanın ilişki açılımında ancak boşluğu okuyabilirsin."

"Neden öyle diyorsun?" Gözde sertçe çıkışsa da Eyşan'a, "Bir yanında Taner," derken yüzünü buruşturdu ve sonra imalı bir gülüşle devam etti. "Diğer yanında Kızıltan..."

Aldırmaz gözlerle arkadaşına bakan Eyşan, "Bu akşam kendini saçmalamaya mı programladın Gözde?" diye sordu oldukça ciddi bir ifadeyle.

"Öyle deme," diyen Gözde bilmiş ve geleceği görür bir tavırla arkadaşına ufak bir sır verdi. "Taner'i bilemem ama içimden bir his Mızrap Kızıltan'ı tekrar göreceğini söylüyor."

UÇURUMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin