-3- I

2.6K 235 57
                                    

Merhaba!

Bugün bir şey fark ettim. Aslında Uçurum Serisi'ni ayrı başlıklarda açmak belki de bir hataydı. Bu yüzden bölümler daha fazla ilerlemeden Uçurum Serisi'ni tek bir başlık altında toplamaya karar verdim. Gecenin Kraliçesi'ne ait bölümlerin hepsini gün içinde teker teker Gecelerin Efendisi başlığı altında yeniden yayımlayacağım. Sizler de bu aşamada bana destek olup bölümleri yeniden oylar ve olabildiğince yeniden yorum yapmaya gayret ederseniz çok sevinirim. Kendinize güzel bakın!

Bölüm Şarkısı: Daughter - Smother

Instagram: matildanindefteri/matildaesteban

Spotify: Matilda Esteban / Uçurum

Askfm: matildaesteban

Bölümü okuduğunuz tarih ve saat?

Bölüm ithaflarını yorumlardan seçiyorum! Bölüm sonundaki gevezelik bölümüne davetlisiniz, soruları cevaplayıp düşüncelerinizi belirtirseniz beni çok sevindirirsiniz.

SINIRIMIZ 200 OY VE 100 YORUM.

Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum! Keyifli Okumalar!

Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum! Keyifli Okumalar!

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

bilir misin, zehirlidir yaban gülleri

sen de tıpkı o güller gibisin

hem güzel hem de zehirli.

"Mızrap?"

Tam odadan çıkmak için paltosunu giydiği esnada Eyşan'ın seslendiğini duydu, Mızrap. Paltosunun yakalarını kaldırırken ona doğru dönüp yatağın yanına yürüdü. Saat gece yarısını geçiyordu, bir saat kadar önce onun derin uykuya daldığını sanmıştı ama belli ki Eyşan bir türlü kendini derin uykuların kucağına bırakamıyordu. Sabahtan bu yana sürekli uyumak için çabalamıştı ama yarım saatte bir kan ter içinde, sayıklayarak uyanmıştı. İlaçlar sadece onu uyuşturup sakinleştiriyordu, uykusuzluğunun çaresi Eyşan'ın kafasının içindeydi. Ancak tam olarak kendinde de sayılmazdı, aslında içten içe çoktan kaybolup gitmişti.

"Canım..." diyerek yatağın kenarına oturdu ve kadının serum takılı beyaz elini avuçlarının arasına aldı, Mızrap.

"Bir yere mi gidiyorsun?" diye sordu Eyşan, bitkince.

"Sigara içmek için aşağıya inecektim. Bir şey mi istiyorsun?"

Eyşan usulca başını iki yana salladı. "Hayır, nereye gittiğini merak ettim sadece."

UÇURUMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin