-9- I

2.9K 299 418
                                    

Merhaba!

Bölüm Şarkıları: Hana Pestle - Need

Bölümü okuduğunuz tarih ve saat?

Karakterlere sorularınız varsa buraya alabiliriz, kendileri yorumlarda sizlere cevap verecekler.

İthafları yorumlardan seçiyorum!

160 oyu görünce yeni bölümü salarım.😎

Keyifli Okumalar!

🍃

Kılıç Mirza Baransel'den gelen mesajla birlikte evden çıkan Mızrap ile Ali, sakin adımlarla kahvehanenin önüne indiler ve onları kapının önünde oturmuş çay içen bir Güvercin karşıladı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kılıç Mirza Baransel'den gelen mesajla birlikte evden çıkan Mızrap ile Ali, sakin adımlarla kahvehanenin önüne indiler ve onları kapının önünde oturmuş çay içen bir Güvercin karşıladı. Onların gelişini fark eden Güvercin sessizce başıyla selam verip çayını masalardan birisine bırakarak içeri geçince, iki arkadaş da onu takip ettiler ve kahvehanenin içine girdiler. Duman çay ocağının arkasında çayları yenilerken Güvercin, onun hemen arkasında kalan üç basamağı tırmandı ve en fazla bir metre yüksekliğindeki demir kapıyı açıp yoluna devam etti. Üçü birlikte, dar ve karanlık bir koridor boyunca ilerleyip nihayetinde devasa, helezonik bir demir merdivene ulaşarak aşağıya indiler. Yürüdükleri dar koridora kıyasla ulaştıkları mekân oldukça geniş ve yüksek tavanlıydı. Yerin bir kat altındalardı, duvarlar sağlam taşlarla örülmüştü ve tavandan sarı ışıklar yayan ampüller sarkıyordu. Etrafta yeşil örtülü masalar ve masaların etrafında ellerinde kâğıt desteleriyle kumar oynayan adamlar vardı.

Kimse gelenlere bir tepki vermedi, Mızrap öne geçti ve mekânın sağ tarafındaki camekânla kaplı odaya ilerleyip peşinde Ali ve Güvercin'le birlikte içeri girdi. Mızrap odanın içindeki ahşap masanın arkasındaki eski deri koltuğa yerleşirken, Güvercin masanın hemen karşısında ayaktaydı. Odaya en son giren Ali önce kapıyı kapattı ardından da camekânların jaluzilerini indirdi.

"Kılıç yolladı, beni," dedi Güvercin, Ali de geçip masanın önündeki eski berjere yerleşirken.

Mızrap ifadesizce başını salladı. "Aldık haberini," derken koltuğuna yaslandı. "Ne getirdin bize?"

Güvercin kollarını arkasında bağladı. "Karayel yakında Çember'in toplanmasını isteyecekmiş," Mızrap'ın tek kaşı usulca havalandı ancak sesini çıkarmadan devamın gelmesini sabırla bekledi. "Onunla birlikte Kılıç'ın kim olduğunu öğrenmesini istediğiniz adam da toplantıya katılacakmış ancak Kılıç, adamın kim olduğunu öğrenememiş. Kılıç, adamın kim olduğunu öğrenmenin şu an için mümkün olmadığını söyledi."

Ali tek kaşını sorgulayan bir tavırla kaldırıp omzunun üstünden Mızrap'a baktı, göz göze geldiler ama birbirlerine tek kelime etmediler. Mızrap, soğuk ve keskin bakışlarını tekrar Güvercin'e çevirdi.

UÇURUMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin