-2-

3K 250 80
                                    

Merhaba!

Bugün bir şey fark ettim. Aslında Uçurum Serisi'ni ayrı başlıklarda açmak belki de bir hataydı. Bu yüzden bölümler daha fazla ilerlemeden Uçurum Serisi'ni tek bir başlık altında toplamaya karar verdim. Gecenin Kraliçesi'ne ait bölümlerin hepsini gün içinde teker teker Gecelerin Efendisi başlığı altında yeniden yayımlayacağım. Sizler de bu aşamada bana destek olup bölümleri yeniden oylar ve olabildiğince yeniden yorum yapmaya gayret ederseniz çok sevinirim. Kendinize güzel bakın!

Bölüm Şarkısı: Emre Sertkaya - Zülfü Kâküllerin Amber Misali (şiddetle tasviye edilir)

Instagram: matildanindefteri/matildaesteban

Spotify: Matilda Esteban / Uçurum

Askfm: matildaesteban

Bölümü okuduğunuz tarih ve saat?

Bölüm ithaflarını yorumlardan seçiyorum! Bölüm sonundaki gevezelik bölümüne davetlisiniz, soruları cevaplayıp düşüncelerinizi belirtirseniz beni çok sevindirirsiniz.

SINIRIMIZ 250 OY VE 200 YORUM.

Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum! Keyifli Okumalar!

Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum! Keyifli Okumalar!

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

adam haykırdı geceye

göğsünde ölü kuşlar uçsun diye

Mızrap Kızıltan bir uçurumun kenarındaydı.

Hani vardır ya, kendini öldürmek ve öldürmemek arasında kıyamet ağırlığıyla ilerleyen bir delilik anı, işte o anın tam ortasındaydı.

Mızrap Kızıltan, tüm vefasızlığıyla üstüne yıkılmış sevdasının enkazı altında, ölmek ve ölmemek arasında bir karar aşamasındaydı.

Doğru bildiği tüm yalanlarla yüzleştiği o andan bu yana kaç saat geçmişti, kaç kaldırım taşı ayağının altında ezilmişti bilmiyordu ancak kaç kez nefes aldığını, en başından beri yaşadıklarını kaç kez baştan hatırladığını biliyordu. Ve her seferinde nasıl daha derinden yara aldığını, nasıl oluk oluk kanayıp da ölemediğini...

Tanıdık bir havayı soluyor, tanıdık bir sandalyede oturuyor, tanıdık bir masanın başında kim bilir kaç saattir aynı ezberlenmiş yüze bakıyor ve aynı şeyleri en baştan tekrar hatırlıyordu. Darmaduman olmuş zihnini, yaşanan her şeyi tüm detaylarıyla hatırlamaya zorluyordu çünkü hangi noktada yanlış yaptığını bulmak istiyordu. Hangi adımını yanlış atmıştı yahut hangi sahtekârın afili yalanlarına en hakiki doğrusu gibi inanmıştı?

UÇURUMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin