-7-

3.6K 287 644
                                    

Merhaba!

Bölüm Şarkıları: Tommee Profitt feat. Beacon Light&Sam Tinnesz- Enemy  / Şebnem Ferah - Bu Aşk Fazla Sana

Bölümü okuduğunuz tarih ve saat?

Uçurum'u sevebilecek arkadaşlarınızı buraya etiketleyebilirsiniz.💎

Karakterlere sorularınız varsa buraya alabiliriz, kendileri yorumlarda sizlere cevap verecekler.

Bölüm sonundaki gevezelik bölümüne davetlisiniz, soruları cevaplayıp düşüncelerinizi belirtirseniz beni çok sevindirirsiniz. 

PS1: Bu sefer sınır yok, bu seferlik sınırı kaldırdım. Sizi bir de sınırsız halinizle görmek istiyorum açıkçası. Zaten izlenimlerime göre ya önümüzdeki hafta sonu yeni bir bölüm yayımlayacağım ya da hafta içinde Uçurum'u yayımdan kaldıracağım.

PS2: Şimdiden uyarımı geçeyim, afişte olduğu gibi bölüm içinde de Kılıç karakterine ait bir gif bulunmaktadır. Kendisini pek beğenmeyebilirsiniz belki, beğenmek zorunda da değilsiniz zaten ancak eğer kaba ifadeler kullanacaksanız bunu hiç dile getirmeyin zira benim hem karaktere hem de seçtiğim casta zaafım çok büyüktür. Kıps. ;)

Keyifli Okumalar!

🍃

🍃

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

🍃

Mızrap Kızıltan, haki rengi devasa aracını, ön tekerleklerinden birisi kaldırımın üstüne çıkacak şekilde, dengesizce park edip dışarı çıktı. Asfalt yolda dikilip siyah deri ceketinin yukarı sıyrılmış kollarını aşağıya çekerken önce sokağın girişine ve sonuna, ardından önceki gün tüm nefretini kusup şimşekler çakan ve yağmurlar yağdıran o değilmiş gibi görünen akşam göğüne baktı. Saat çok geç sayılmazdı, daha hastaneden ayrılırken hava aydınlıktı ancak şimdi ay, gökyüzünün lacivert sonsuzluğunda tüm ihtişamıyla arzı endam etmeyi başlamıştı.

Bir saat kadar önce Ali'den haber alarak yola çıkmıştı, Mızrap. Ali, Kılıç'a ulaşmış ve Kılıç da o gün, tam da o saatte Mızrap'la buluşmayı kabul etmişti. Şimdi Mızrap, bir süre daha yakınlarına adım atmayı asla istemediği o yerde, Galip babanın meyhanesinin önünde, ayın uğursuz gölgesi altında öylece dikiliyordu. İçeri girmeyi, yaşananlardan sonra ve hâlâ öfkesi soğumamışken Galip babayla karşılaşmayı istemiyordu fakat Kılıç'la kimsenin ruhu duymadan, dikkatleri üzerlerine çekmeden buluşabilecekleri tek yer de tam olarak Galip babanın meyhanesiydi. Bu meyhane yıllardır Mızrap'ın, bilmesini istemediği kimsenin öğrenemeyeceği gizli karargâhıydı. Her ne kadar Galip babanın yüzünü bile görmeye tahammülü olmasa da adama hâlâ bazı hususlarda kimseye güvenmeyeceği kadar çok güveniyordu. Aksi hâlde onu çoktan ayakaltından kaldırmış olurdu. Ki muhtemelen bunu zaten uzun zaman önce yapması gerekiyordu çünkü aslında adamın hâlâ hayatta olması Mızrap için her an çok büyük bir sorun teşkil edip başına bela olabilirdi.

UÇURUMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin