-9- II

8.8K 605 101
                                    

Güzel Geceler!

Bölüm Şarkısı: Ruelle - Deep End

Keyifli Okumalar!

Keyifli Okumalar!

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Yüzün şimdi karşımda
Yüzün akşam karanlığında
Toprağın üstüne bırakılmış
Bir demet çiçek gibi parlıyor..

/AhmetErhan

"O gece Aslı'yla aranızda ne geçtiğinden neden bahsetmiyorsun Mızrap?"

Bar tezgâhın önündeki yüksek taburelerde oturmuş, ilk kez locasından bunca uzak bir köşede, Uçurum'un en tenha kıyısında içiyordu Mızrap Kızıltan. Ama yine de Ali'nin bir keskin nişancının dürbünü misali tetikte gözlerinden kaçınmayı başaramamıştı. Ve canını emanet ettiği arkadaşı öyle bir soruyla başına dikilmişti ki, Mızrap elindeki bardağı, onun kafasında kırmamak için kendi elinde kırmak pahasına sıkıyordu.

"Sana rapor vermem gerektiğini bilmiyordum."

Onun hemen yanındaki tabureye yerleşip Mızrap'ın aksine yüzünü çılgınca dans eden kalabalığa çeviren Ali elini havaya kaldırıp barmene sadece bir el işareti verdi. Bir dakika geçmeden o çok sevdiği içkisinin kokusu burnun önünde raks etmeye başlamıştı bile.

İçkisinden keyifli bir yudum almadan önce, "Böyle ciddi bir gelişmeyi benden saklamayı tercih edeceğini bilmiyordum." dedi yapmacık bir kırgınlık katarak sesine.

Mızrap başını sola çevirdi, gözüne kestirdiği bir sarışını süzmekle meşgul olan Ali'ye baktı ruhsuzca. "Canına mı susadın?"

Boş bakışlarla karşılık verdi Mızrap'a, Ali. "Niye? Ben niye ölüyorum. Git Aslı'yı öldür."

"Benim yanımda, onun adı bir daha anılmayacak demedim mi ben?"

Mızrap'ın dişlerini sıkarak hınçla söyledikleri Ali'nin üzerinde hiçbir etki bırakmamış olacak ki, "O zaman şöyle sorayım: eski sevgilinle karşılaştığını bana neden söylemedin patron?" diye yeniledi sorusunu alaycı bir tonlamayla.

Öfkesi gittikçe büyüyen Mızrap bir soru sordu bu defa. "Sahi, öldürmediğime pişman olduğum eski sevgilimin ve kocasının orada ne işi vardı Ali? Davetlilerden sen sorumlu değil miydin? Beni o gece geçiştirdiğin gibi geçiştirmeye çalışma ayrıca!"

Mızrap tarafından açığının yakalandığını fark eden Ali, oturduğu tabureyi Mızrap'tan biraz daha uzağa çekti ilk hamlesinde. "Gerçekten görmedim!" diyerek savunmaya geçti hemen ardından. "Çok fazla davetli vardı. Tırlar yüzünden de başımız kalabalıktı. Yoksa böyle bir hata yapar mıyım ben? Bilmiyor muyum sonuçlarını sanki?"

"Biliyorsun madem, bir daha böyle bir hata yapma Ali!"

"Peki, patron."

"Patron deyip durma bana!"

UÇURUMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin