-1-

3.1K 291 177
                                    

Merhaba!

Bugün bir şey fark ettim. Aslında Uçurum Serisi'ni ayrı başlıklarda açmak belki de bir hataydı. Bu yüzden bölümler daha fazla ilerlemeden Uçurum Serisi'ni tek bir başlık altında toplamaya karar verdim. Gecenin Kraliçesi'ne ait bölümlerin hepsini gün içinde teker teker Gecelerin Efendisi başlığı altında yeniden yayımlayacağım. Sizler de bu aşamada bana destek olup bölümleri yeniden oylar ve olabildiğince yeniden yorum yapmaya gayret ederseniz çok sevinirim. Kendinize güzel bakın!

Bölüm Şarkısı: Emotional Chamber Trailer

Instagram: matildanindefteri/matildaesteban

Spotify: Matilda Esteban / Uçurum

Askfm: matildaesteban

Bölümü okuduğunuz tarih ve saat?

Bölüm ithaflarını yorumlardan seçiyorum!

SINIRIMIZ 250 OY VE 200 YORUM.

Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum! Keyifli Okumalar!

Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum! Keyifli Okumalar!

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

kadın açtı kabrini geceye

içinde ölüm çiçekleri açsın diye

Bazı kadınların yaradılışları çiçeklere benzer. Naziklerdir, narinlerdir, kolay incinirler. Bazı kadınlar ise çiçek gibi görünürler fakat nihayetinde onlara can veren su değil ateştir. Hoyratlardır, hırçınlardır ve çok kolay incitirler.

Eyşan Dündar, çiçek gibi güzel ve narin bir kadındı. Lâkin yaradılışının ez cümlesinde de ateş ve gece yazılıydı. Kalbi ateşten, ruhu gecedendi. Bir çiçekse bile yaprakları ateş, dalları zehirli dikendi. Bu yüzdendir ki bir zaman sonra adı; aşığı olan adam için Yara, bu kara sevdanın anlatıcısı için ise Gecenin Kraliçesi olacaktı.

Eyşan Dündar. Gecenin Kraliçesi.

Ama onu geceye kraliçe kılan sevdiği adamın gecelere efendi olması değildi. Eyşan Dündar gecelere kraliçeydi çünkü ismini aldığı o efsanevi çiçeğe çok benzerdi.

O nadide bir çiçekti. Gündüze değil geceye doğan, yılda bir kez açan, sadece şanslı insanları ihtişamına tanık eden, benzersiz ve meftun olunası bir çiçekti, Eyşan. Güzeller güzeli. Ayın altındaki güzellik. Gecenin Kraliçesi.

Nihayetinde Gecenin Kraliçesi çiçek açan bir kaktüstü. Tıpkı Eyşan'ın alev ateş yanan, dikenleri zehirli bir çiçek olması gibi.

UÇURUMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin