-13-

3.9K 312 781
                                    

Merhaba!

Bölüm Şarkıları: Jarell Perry - Win

Bölümü okuduğunuz tarih ve saat?

İthafları yorumlardan seçiyorum!

ÇOK ÖNEMLİ! Size bir soru sormak istiyorum. Bir süredir Mızrap'ın castını değiştirmek gibi bir planım var, aklımda bir isim de var (Jamie Dornan) ama bunu sizlere de sormak istedim. Benim bu konuda çok haklı sebeplerim olduğunu göz önünde bulundurarak ve önyargılı olmadan bana bu konuda fikirlerinizi söyleyebilir misiniz? Ben yüksek ihtimal castı Jamie Dornan olarak değiştireceğim ama yine de sizin fikirlerinizi ve düşüncelerinizi de merak ediyorum.

Uyarı! Bir de yorumlarda sadece "ayy. yağğğ. yiaa." tarzı yorumları sırf sınır aşılsın diye sürekli tekrar etmezseniz çok mu sevinirim acaba. 

200 oy ve 500 yorum görünce yeni bölümü serbest bırakırım!

Hikayelerin çalma listelerine SPOTİFY'dan ulaşabilirsiniz. İsimleriyle aratmanız ya da matildaesteban'ı bulmanız yeterli. Bulamazsanız bana ulaşabilirsiniz.

Keyifli Okumalar!

🍃

Saate baktı, gece yarısını geçiyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Saate baktı, gece yarısını geçiyordu. Koltuğun üstünde, hemen yanında duran kumandaya uzanıp televizyonu kapattı. Uykusuz bir gecenin ardından bir de bitmek bilmeyen bir gün geçirmişti ve nihayet Eyşan'ın gözleri uyku ihtiyacıyla sızlamaya başlamıştı. En azından bundan sonraki saatleri uykunun bilinçsizliğinde geçirecek olmanın sevinciyle yerinden kalktı. Onunla birlikte diğer koltukta yatan Clyde da hareketlendi, Bonnie yine bilardo odasındaki koltuktaydı. Eyşan alt katın gece aydınlatmaları dışında diğer tüm ışıklarını kapatıp peşinde Clyde'la merdivenleri çıkmaya başladı.

Gün çok uzundu ve itiraf etmeliydi ki Eyşan ara sıra oldukça sıkılmıştı. Mızrap gittikten sonra mutfağı temizleyip merakına yenilerek evin içinde dolaşmaya başlamıştı. Daha önce dikkatle bakmadığı her köşeyi biraz merak, biraz Mızrap'ı keşfetme arzusu ve biraz da vakit öldürme çabasıyla incelemişti. Ama vaktinin büyük kısmını Mızrap'ın kitaplığında harcamıştı.

Mızrap'ın gerçekten muazzam bir koleksiyonu vardı. Eyşan onun böyle çok ve özel kitabı olabileceğini, kitap okumaya vakit ayırabildiğini bile düşünmemişti hiç.

İki kitaplığın da bütün rafları tıka basa doluydu. Dağınık görünüyor olmalarına rağmen Eyşan dikkatli bakınca onların belli bir düzenle sıralandıklarını hemen fark etmişti. Kitaplıklardan biri tamamen klasik ve eski kitaplar için ayrılmıştı. Bazıları Almanca, bazıları İngilizce orijinal dil basımlardı. Bazılarının kapaklarından bile ne kadar eski basım oldukları belliydi, Eyşan sayfalarının kâğıt değil zaman koktuğuna yemin edebilirdi.

UÇURUMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin