Gecenin Kraliçesi

3.2K 149 3
                                    

Arkadaşlar bu çok önemli bir duyurudur, bu yüzden dikkatle okursanız çok sevinirim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Arkadaşlar bu çok önemli bir duyurudur, bu yüzden dikkatle okursanız çok sevinirim.

Aslında profilimde ve İnstagram sayfamızda da paylaştım ama belki fark etmemişsinizdir diye buradan da haber vermek istedim. Bugün bir şey fark ettim. Aslında Uçurum Serisi'ni ayrı başlıklarda açmak belki de bir hataydı.

Uçurum tek kurgu üzerinden devam eden bir hikâye, ayrı kurgulardan oluşsaydı bölmek mantıklı olabilirdi belki ama tek kurgu üzerinden gelişen bir hikâyenin ayrı başlıklarda yayımlanması hata olacak gibi düşünüyorum. Hem siz bölünmemiş olursunuz hem de hikâyemiz tek başlıkta daha düzenli ve derli toplu ilerler. Bu yüzden bölümler daha fazla ilerlemeden Uçurum Serisi'ni tek bir başlık altında toplamaya karar verdim. Gecenin Kraliçesi'ne ait bölümlerin hepsini gün içinde teker teker Gecelerin Efendisi başlığı altında yeniden yayımlayacağım. Sizler de bu aşamada bana destek olup bölümleri yeniden oylar ve olabildiğince yeniden yorum yapmaya gayret ederseniz çok sevinirim.

Bir iki gün boyunca Uçurum: Gecelerin Efendisi başlığının ismini ve kapağını değiştirmeyeceğim ama Gecenin Kraliçesi'nin bölümlerini çoktan buradan kaldırdım. Bir iki gün sonra Gecelerin Efendisi başlığı da isim ve kapak olarak Gecenin Kraliçesi'nin yeşil temasına dönecek ve bundan sonra Uçurum Serisi o tek başlık içinde devam edecek.

Sizler de bu aşamada bana destek olup bölümleri yeniden oylar ve olabildiğince yeniden yorum yapmaya gayret ederseniz çok sevinirim.

Kendinize güzel bakın! Sevgiyle!

UÇURUMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin