Bölüm 13

21.6K 1.1K 120
                                    

Ethan

" Unuttuğuna inanamıyorum. " diye azarladı Tom beni. Ben de inanamıyordum, ama onca olan şeyden sonra bence geçerli bir bahanem vardı.

"Ona gelene kadar daha birçok şey var düşünmem gereken. "

"Tereddüt etmeden öldürür seni. " dedi odada volta atarken. "Beni de. "

"Senin için tereddüt eder. Sana benim kadar kızgın değil. "

"Komik değilsin. Ne yapacağız? "

"O nasıl bir soru? " dedim yatakta arkaya doğru uzanırken. "Kutlayacağız tabi ki."

" Bir günden az bir zamanımız var. Unuttuğumuz için bizi öldürmeden önce. " Kafasında planlamaya başlamıştı.

"Ben süslemeleri ayarlayacak birilerini bulurum. "

"Demir Saray'da mı?" dedi beni başıyla onaylayarak.

" Oranın en son kullanılabilir durumda olmadığını sanıyordum. Claire ile olandan sonra. "

" Düzeltmişlerdir. Ya da git ve düzeltecek birini de bul. Başka bir mekan aramak son gün işi değil. "

" Haklısın. " dedim birkaç kişiye emirle karışık bir rica mesajı atarken.

"Davetli listesini ben hazırlarım. Müzik işini de halledebilirim sanırım. "

"Claire'i çalıştıracak birini de bulmam lazım. " dedim telefonumu yatağa fırlatırken. Chris'ten rica edebilirdim sanırım.

"Yarın için ertelesen olmaz mı? " diye sordu.

" Birkaç gündür çalışmıyor. Güçlerini belli aralıklarda dışarı vurmayınca ne oluyor gördün. Yarını berbat etmesini istemiyorum. " diye açıkladım. En son ihtiyacım olan şey Teresa'ya Claire'e karşı daha fazla bahane elde etme şansı vermekti. Ayrıca bir parti dolusu insanı yakmasını da istemiyordum. Özellikle de diğer kurucular da partide olacakken. Oylarını ancak bir noktaya kadar Claire'in lehinde tutabilirdim. Yani Claire'in biraz daha az kaotik olması hayati önemdeydi.

Bu aynı zamanda avantajımıza da olabilirdi, çoğu kurucu Claire'i meclis dışında görmemişti hala gizemini koruyordu onlar için,  Claire'i iyi bir şekilde görürlerse onu burada tutmamız kolaylaşacaktı. Tom da bunu biliyordu. Bu sadece Tess'in partisi olmaktan çıkmış Claire'i bir eşyaymışçasına sunabileceğimiz bir fırsata dönüşmüştü. Böyle olmasını istiyorlardı. 

"Ben yardım ederim o zaman. " dedi ben telefona uzandığım sırada. " Spor salonunda çalışabiliriz. "

"Claire'i oraya götürmek iyi bir fikir mi sence? "

"Ethan, başka ne yapmamı istiyorsun? Pek fazla seçeneğimiz yok. " dedi ben farklı bir seçenek bulmaya çalışırken. Aklıma gelen birkaç fikri sıraladığımda Tom kibarca itiraz etti. " Kızı sonsuza dek saklayamazsın biliyorsun değil mi? Kendine saklayabileceğin bir oyuncak değil, insan o. "

"İtiraz ediyor değil ya. İnsanlardan kaçınıyor zaten. "

"Neden acaba? Hiçbir şey hatırlamadığı için korkuyor olabileceği hiç aklına geldi mi?" diye sordu sesini hafifçe yükselterek. Siteminin kaynağını anlıyordum ama yapabileceğim bir şey yoktu bu konuda. Teresa'yı ona arkadaşlık yapmaya mecbur etmiştim, daha ne yapabilirdim ki? "Neyse şimdi bunları tartışmamız boşuna, inatçılık yapacaksın çünkü. "

Ne yapmamı istiyorduysa söyleseydi bu kadar uzun süre bakışmayacaktık. Ama Tom sessizliğini sürdürmeyi seçti. Her zamanki gibi.

" Peki, yarın için ne yapacaklarımızı konuşalım. Claire hakkında yorumlarını duymak istemiyorum. " dedim en sonunda Tom'un sinir edici sessizliğini bozarak. Yaklaşık bir saat boyunca ertesi günü planladık.

Atlantis'in Beş Kurucusu (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin