Bölüm 33

12.4K 703 49
                                    

Teresa

"Senin suçun yok." dedim Claire'e belki yüzüncü kez. Ona çaktırmadan Ethan'a mesaj atmaya çalışıyordum. "Ethan'ın bazen şerefsizliği tutuyor."

"Bakışını görmedin." diye karşılık verdi Claire de belki yüzüncü kez.

"Si- Boşver onu. " dedim Ethan'a son otuz saniye içindeki onuncu mesajımı gönderirken. Ellerinin titrediğini belli etmemek için dizlerine bastırdı. "Claire. Bir şey yapmamışsın ki. Niye bu kadar gerginsin?"

"Bilmiyorum. " dedi parmaklarını birbirine geçirirken. " Gerçekten bilmiyorum. Ama Teresa- " sesi titreyince duraksadı. Yutkundu. "Nasıl baktığını görmeliydin. Gözleriyle hepimizi yakacak gibiydi. Yemin ederim neden bu kadar sıcak tuğlada kedi gibi davranıyorum bilmiyorum. "

Oh- Belki de onun duyguları değildi çünkü. Dişlerim alt dudağımdaki yerlerini buldu. Bir elimi Claire'in parmaklarını birbirine kenetlediği ellerinin üzerine koyarken diğer elim telefonumu buldu.

Tom ikinci çalışta sakin bir sesle açtı. "Evet?"

Sesimi onunki gibi sabit tutmaya çalıştım. "Ethan nerede biliyor musun? "

"Ben nasıl bilebilirim? Ben Christina'nın yanındayım." Arkadan Christina'nın sesi duyulsa da kelimeleri seçemedim. Dudağımı ısırdım. Sakince nefes verdim. " Tess? Bir sorun mu var?"

"Hayır, hayır. Claire'in yanına geldim ve Ethan burada olmayınca-"

"Ah, ufak bir sürtüşme yaşandı. " dedi boğazını temizledikten sonra. Claire'in yanından kalktım.

"Ufak bir sürtüşme mi?" dedim fısıldayarak. "Tom- "

"Teresa Claire'i savunmayı bırakır mısın? Senin çıkarının da tehlikede olduğunu biliyorum ama-"

"Kapa çeneni. Benimle alakalı değil. Claire'in halini görmen gerekiyor. Hissettiklerinin hepsinin kendine ait olduğunu sanmıyorum. " dedim Claire'e bakış atarak. Tom'un diğer uçta nefesini tuttuğunu duydum. Christina'nın sesi yeniden arkada belli belirsiz yükseldi.

"Tess- Bir şeyi yoktur. En fazla bir yerlerde sızmış olarak buluruz. En iyi ihtimalle bir çukurda en kötü ihtimalle başka bir kızla. " Telefonu yüzüne kapattım. Claire dizlerini kendine çekmiş oturduğu yerden meraklı gözlerle bana bakıyordu.

"O da nerede olduğunu bilmiyor değil mi?"

"Ethan ilk defa ortadan kaybolmuyor. "

"Gerçekten mi? " dedi bu bilgiyi ilk defa edinmişçesine. Ancak hemen düzeldi. "Hah, ama Aiden ortalıktayken-"

"Bir şey olmaaaz. " dedim ama benim de içim içimi yemiyor değildi. Bir yerlerde sızmış olması için dua ettim. Claire de inanmışa benzemiyordu.

Biraz sonra Tom elinde iki kutu pizzayla içeri girdi. Christina yanında yoktu. Tek kaşımı kaldırarak ona baktım. "Onu Claire'in eski odasına götürdüm. " diye açıkladı kutuları ortadaki sehpaya bırakırken. "Eşyalarını yerleştiriyor."

"Ya-"

"Kapıyı arkasından kilitledim. Birazdan gidip bakacağım."

"Kendi odası yok muydu?" diye sordu Claire. İkimiz de ona dönünce başını eğdi. "Eski odam olduğu için sormuyorum. Yemin ederim. Sadece daha önce de burada yaşadığını söylemiştiniz ya."

"O gidince Tess'in odasını onunkiyle birleştirerek genişlettik. " diye açıkladı Tom.

"Kızın bu kadar sinirli olmasına şaşmamalı. " dedi Claire sessizce. Tom kaşları çatılmış halde bir bana bir de Claire'e baktı. Elimi koluna koydum. Bugün daha fazla tartışma duymak istemiyordum.

Atlantis'in Beş Kurucusu (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin