thank you letter,

3.5K 376 14
                                    

Merhaba! Buraya kadar geldik, o kadar şaşkınım ki anlatamam. AQAHT verdiğim aralarla o kadar uzun bir süreçte bitti ki bana göre hâlâ bitmemiş gibi. Bittiğine inanamıyorum resmen. Ama gelin görün ki, öyle ya da böyle bu süreci de tamamladık.

Çok uzun, yorucu ve zor bir süreçti. En azından benim için. Bazen oturup saatler boyu kafa patlattım, neyin en iyisi olacağı konusunda çok düşündüm. Bu yüzden AQAHT'tan sonra böyle uzun yolculuklara çıkmak hep beni korkutuyor. Ancak öyle ya da böyle ben bu şekilde, böyle bittiği için o kadar mesudum ki anlatamam. Her şey içime sinerek oldu, içime sinmeyen tek bir nokta bile yok. Umarım sizin için de öyledir.

Size ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu platform benim için çoğu zaman gerici ve boğucu oldu ancak her şeye rağmen size ulaşabildiğim için çok mutluyum. Aldığım geri dönüşler o kadar güzeldi ki hep, şaşırıp durdum. Beni gülümsettiğiniz, yazdıklarıma güzel dönüşlerde bulunduğunuz için çok teşekkür ederim. Ben bu kurguyla büyüdüm, yaş aldım, birçok şey yaşadım ve şimdi yine bu kurguyla bitireceğim sözlerimi.

AQAHT bizim için uzun bir serüvendi, evet. Ve ben hâlâ hep sürsün istiyorum. Vedalar bazen güzeldir, çünkü dediğim gibi her hikâyenin bir sona ihtiyacı vardır.

Ve son olarak, özel bölüm işlerine girişmeyeceğim çünkü böyle bitmeliydi ve daha fazlası olamaz. GNG için de öyle demiştim biliyordum ancak orada cevaplanacak çok soru vardı, o yüzden bir özel bölüm gelmişti sonradan. Ancak AQAHT bana göre tüm soru işaretlerini karşıladı. O yüzden olmayacak. Hâlâ kafanıza yatmayan noktalar varsa bana buradan ya da instagramdan (kullanıcı adım yine rosiewrosie) ulaşarak sorularınızı sorabilirsiniz.

Ben yazmaya devam ediyorum. Diğer kurgularımın hikâyelerinde buluşabiliriz. Profilimden onlara da ulaşabilirsiniz.

Sizleri seviyorum, iyi ki varsınız.

sevgilerle, lilah xo

a queen and her tearsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin