30, sorry for everything

5.1K 655 300
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

BTS - Black Swan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

BTS - Black Swan.

İleride çocuklarla dans eden Jennie'e gülümseyerek baktım. Neredeyse beş aylık bir bebeğe sahip olduğumdan artık hareketlerime daha da dikkat ediyordum. Ben dikkat etmesem bile Jungkook ediyordu. Her daim arkanda birinin olması ve sana sahip çıkması çok güzel bir duyguydu.

Jennie'nin elini tutmuş dönen Yugyeom "Rosie, bana bak!" diye çığırdı. Yanı başımdaki Jisoo gülerek oğluna baktığında "Jungkook'un işi var, Yugyeom ile." dedi.

"Hiç sorma," deyip güldüğümde yanı başımda Mary ile konuşan Lalisa'ya gözlerimi çevirdim. Buraya geleli neredeyse bir ay oluyordu ve bu süreçte Lalisa'ya destek olmak için her şeyi yapmıştım. Ona manevi ve maddi açıdan bir sıkıntı gelmemesi konusunda gerek Jennie gerek Jisoo hepimiz canla başla mücadele etmiştik.

Bunca güzelliğin arasında bir sorun vardı ki Jennie gidiyordu. Buraya geleli iki ayı bulmuştu ve artık Conall'a geri dönmesi gerekiyordu. Babam geçenlerde bana bir mektup yollamış laf arasında Jennie'i geri çağırmıştı.

Artık o kötü günle ilgili rüyalar ya da kabuslar görmüyordum. Yatağa yattığımda Jungkook'un kolları arasında uyumak bana huzur veriyordu.

Jisoo'nun bakışları arkamda bir yere takıldığında neye bakmak istediğini öğrenmek için arkamı dönecektim ki yanağımda hissettiğim dokunuş ile duraksadım. Bununla yetinmeyen Jungkook dudaklarını birkaç kez daha yanaklarıma bastırdı.

"Başına güneş geçecek hadi içeri geçelim." dediğinde yüzümde oluşan gülümseme ile ona döndüm.

"Tamam," deyip oturduğum yerden doğruldum. Bir elimle belimi desteklerken Jisoo'ya "Biz içeri geçiyoruz, geliyor musunuz?" diye sordum.

Jisoo, Jennie ve Yugyeom ile sonra geleceğini söylediğinde Lalisa da onunla kalacağını söyleyerek beni reddetti.

Nedimelerim de peşimden gelmek isteyince onları da ben reddettim çünkü oldukça eğleniyor gibi duruyorlardı, benimle uğraşmalarını istemiyordum.

a queen and her tearsWhere stories live. Discover now