41, a little painful story

4.3K 565 444
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Red Velvet - Sunny Side Up

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Red Velvet - Sunny Side Up.

Gözlerimi araladığımda yan tarafımda gördüğüm boşluk beni dumura uğratmıştı. Birkaç dakika kendime gelme toleransını gösterdim. Aradan geçen birkaç dakikanın ardından düşünme yetim en azından biraz olsun yerine gelmişti. Gözlerimi kırpıştırdım ve yatakta doğruldum. Jungkook cenaze töreni için hazırlık yapıyor olmalıydı.

Yutkunduğumda guruldayan karnımla baş başa kaldım. Kalkıp aşağıda yemek yemeyi istiyordum ancak yorgundum. Bu yüzden kendimi ancak odanın kapısına kadar attım. Dışarıdaki hizmetlilere yemek istediğimi söyledikten sonra tıpış tıpış yatağıma geri döndüm.Yaklaşık yirmi dakika sonra içeriye bir kadın geldi. Elindeki tepside kimchi vardı. Teşekkür edip tepsiyi kucağıma aldığımda kadın geldiği gibi gitti. Kimchiyi yemek oldukça kısa sürmüştü. Bir kurt gibi saldırmıştım doğrusu.

Yemeğimi yedikten sonra tepsiyi yatağın yan tarafındaki geniş sehpaya bıraktım ve peçeteyle ağzımı sildim. Peçeteyi de tepsinin içine koyduktan sonra yatakta arkama yaslanmıştım ki kapı bir anda açıldı ve içeriye kırmızı hanbokunun içerisinde Leydi Mina girdi.

"Günaydın benim güzel gelinim!" Âdeta şakıyarak içeri giren kadına irileştirdiğim gözlerimle baktım. Bu yaşam enerjisi nereden geliyordu? Ayrıca bana bu kadar sevgi göstermesi ne kadar normaldi? Ben şoku atlatamadan arkasından bezmiş Jisoo içeriye girdi. Dudaklarını araladı ve "Bugün deli tarafından kalkmış." dedi. Dudaklarımda kendini yer eden gülümsemeyle Leydi Mina'yı izlerken bir anda yanıma geldi ve yüzümü avuçlarının arasına aldı.

"Yüzü kaşık kadar kalmış, vah vah." dediğinde yeniden şaşkınca ona baktım. Bugün deli tarafından falan kalkmamıştı, zaten delinin tekiydi. "Kendine dikkat et biraz. Bak hasta olacaksın sonra." Benimle bu kadar ilgilenmesini neye bağlamalıydım?

"Kaç ay ömrüm kalmış?" diyerek şaşkınca Jisoo'ya döndüğümde Leydi Mina, Jisoo'nun herhangi bir harekette bulunmasına izin vermeden kenarına oturduğu yataktan kalktı. "Hemen senin için güzel bir banyo hazırlatacağım! Sonrasında odayı havalandırmalarını söyleyip Conall yemekleri yapmalarını isteyeceğim. Aslında bir bahçeye çıkıp hava alsan iyi olur ama..." Beni şöyle bir süzdü. "Bunun için pek iyi değilsin. En iyisi yatakta kalıp dinlenmen. Ya da bir kiliseye uğrayıp papaza senin için dua etmesini mi istesek?"

a queen and her tearsWhere stories live. Discover now