50, love and death

3.8K 503 617
                                    

Chase Atlantic - NOW!

"Beni kandırdı!" diye avazım çıktığı kadar bağırdım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Beni kandırdı!" diye avazım çıktığı kadar bağırdım. Lalisa telaşlı hareketlerle beni tutmaya çalıştığında ellerimi onun ellerinin arasından çekip ne yapacağımı bilemeden sallamaya başladım. "Beni yine kandırdı!"

"Sakin ol." diye fısıldadı. Gözlerinde gördüğüm korku beni daha da çok geriyordu. "Rosie, sakin ol."

"Nasıl sakin olabilirim?" diye tısladım. Öfkem kesinlikle ona değildi. Öfkem, dün gece karşıma çıkmış olan o adamdaydı. Öfkem, ben onun gölgesinin altında ezilmemek için direndikçe güneşimi kapatmaya çalışan o adamaydı. "Bana nasıl sakin kalmam gerektiğini söyler misin?"

Lalisa pes etmişcesine omuzlarını düşürdü. Neredeyse yarım saattir çığlık çığlığa Jennie'nin odasındaki bozuk yatağa bakıyordum. Odaya öğle saatlerinde giren Lalisa açık cam ve boş odayı görünce apar topar beni buraya çağırmıştı.

"Ona gitmemesi gerektiğini söyledim." dedim sakin kalmaya çalışan bir ses tonuyla. "Ona onların ne kadar yalancı olduğunu söyledim! Eğer söylediklerim onu durduramadıysa bunca yıllık arkadaşlığımıza bunu nasıl yapar?"

"Sakin ol, tamam mı Rosie? Jungkook bilmediğimiz şeyler olduğunu söylemiş, Jennie de bir şeyler biliyor olamaz mı?" diye sordu Lalisa, son gücüyle beni kolumdan tuttuğu gibi yatağa oturturken.

"Ona güvenemiyorum." dedim gözlerimi kaçırarak. "Kimseye güvenemiyorum. Kimseye ne güvenecek inancım ne de güvenmeye yetecek gücüm var artık."

"Biliyorum," diye fısıldadı Lalisa gözlerimin içine bakıp ellerimi avuçları arasına aldığında. "En yakınlarını kaybetmenin nasıl bir şey olduğunu ben de biliyorum, Rosie."

Bakışlarımı ona çevirdim. Gözlerinde gördüğüm hüzün dağları aşılamayacak kadar dikti.

"Ben en çok da kavuşamadan kaybedilen sevginin ne demek olduğunu biliyorum." diye fısıldadı. "Islatacak yastık kalmamasının ne demek olduğunu ben de biliyorum. Ve bunları bana acıman ya da üzülmen için söylemiyorum. Bunlar gerçekler Rosie ve biz bunlardan kaçamıyoruz. Gerçekler yalanların gölgesinden elbette çıkacak."

"Jennie beni kandırdı." dedim. "Kavga etmemize, bakacağım bir yüzü olmamasına rağmen, her şeye rağmen gitti Lalisa."

"Jennie'i savunmuyorum." dedi. "Fakat onun dediklerini boylu boyunca düşündüm. Rosie, gerçekten bunca ölümün sebebinin arkasında yalnızca biri var. Herkes bir piyon."

"Bunu da nereden çıkarttın?"

"Bu mektupla." dedi ve elbisenin kalın kemerinin arasına sıkıştırdığı buruşmuş kağıdı çıkarttı. Kağıdı titreyen elleriyle bana uzattığında hızla parmaklarının arasından çekip aldım. "Bunu okuduktan sonra neden Jennie hakkında bu yorumlarda bulunduğumu anlayacaksın."

a queen and her tearsWhere stories live. Discover now