39, pain

4.5K 565 411
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ZΛYDE WØLF & Ruelle - Walk Through The Fire

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ZΛYDE WØLF & Ruelle - Walk Through The Fire.


Sıcak su vücudumdaki kurumuş kanları söküp alıyordu, evet. Fakat kalbimdeki kanları silmeye gücü yetmiyordu. Su, karşımda diz çöküyor ve acımın karşısında özürler diliyordu. Keşke tüm acılarımızı, yaralarımızı ve kâbuslarımızı su silip atsaydı. Ama yapamazdı. Acı vardı ve acı acıtıyordu.

Sırtımda gezen su damlalarının varlığını hissediyordum. Saçlarım ıslaktı ve sırtımda ağırlık yapıyordu. "Efendim, suyu ısıtmamızı ister misiniz?"

Daldığım köşeden sıyrıldığımda "Hayır," diye fısıldadım. "Böyle iyi." Su buz gibiydi. Isıtmalarına izin vermemiştim. "Hasta olabilirsiniz." Leydinin benim için endişelendiğini biliyordum fakat istemiyordum. Üşümek istiyordum. Sessiz kaldım ve biraz daha ıslandım. Soğuktan dişlerim birbirine vuruyordu ama önemli değildi. Bu çevrenin kuyularından gelen su her zaman daha soğuk olurdu.

Kapının açılıp kapandığını duyduğumda içeriye gelen kişinin izin almamasından Jungkook olduğunu anladım ama dönüp de bakmak istemedim. Dizlerimi kendime çekmiş, nedimeyi arkama almış öylece oturuyordum küvette. Normalde başkasının beni banyo yaptırmasına izin vermezdim ama hâlim yoktu. O kovayı alıp başımdan aşağı soğuk suyu boşaltmayı çok istiyordum ama takatim yoktu.

"Rosie?" Sesini işittiğimde kulaklarımı tıkamak istedim. Onunla konuşup bir de onun zaten paramparça olmuş canını yakmak istemiyordum. Ben ses vermeyince odadan hiçbir ses çıkmadı. Jungkook'un adım seslerini duyduğumda birkaç dakika sonra küvetin etrafını saran perde aralanmıştı.

"Neden cevap vermiyorsun?" Sorusunu yanıtsız bıraktım. Konuşamıyordum, bu yetimi kaybetmiş gibi hissediyordum. Zaten şu sıra her şeyi kaybetmiyor muydum?

"Siz çıkın," dedi Jungkook arkamdaki kadına. "Ben hallederim."

Yine sessiz kaldım. Adım seslerinden kadının gidişini duydum. Bacaklarımı kendime çektiğimden göğüslerim kapalıydı, su seviyesi de diz kapaklarıma geldiğinden açıkta kalan tek yerim sırtımdı. Gerçi çıplaklığımı düşünecek durumda da değildim.

a queen and her tearsWhere stories live. Discover now