55, every story needs an ending

1.7K 161 171
                                    

Skylar Grey - Show Me Where It Hurts

Skylar Grey - Show Me Where It Hurts

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Her hikâyenin bir başlangıcı vardır

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Her hikâyenin bir başlangıcı vardır. Doğduğu an, kaderinin başlangıcıdır. Hikâyesinin değil. Şahsen benim hikâyem, Senga'ya adım attığım ilk an başlamıştı. Yaşadığım onca şey, hikâyemin mürekkebini dağıtmış; kelimeler acıyı çağırmıştı. Jisoo ile bahçede gezindiğim anlar, Jennie Senga'ya beni ziyarete geldiğinde yaşadıklarımız, Lalisa ile tanıştığım ilk gün, Jungkook ile birbirimize âşık oluşumuz, hamile olduğumu öğrendiğim an... Hepsi aklımdaydı. Kötü şeyler yaşamıştım, evet. Ancak bunca şeyin üstesinden gelebilmişken şimdi durup pes etmek bana göre miydi, bilmiyordum. Yaşadığım güzel anlar geliyordu aklıma. Tatlı telaşlarım, düşüncelerim ve olduğum kişi... Pes etmem, onlara haksızlıkmış gibi geliyordu.

Eskiden gördüğüm her rüyanın bir anlamı varmış gibiydi. Conall'ın yangın içerisinde kaldığı anda Alarick'in beni aceleyle götürmesi, beni ülkemden alıkoymaya çalıştığını simgeliyor gibiydi. Canımın fiziksel olarak yanmasına izin vermiyordu ancak hayatımın bir bataklığa saplanma sebebi de oydu. Jungkook'u Conall sarayında görmem, ailemin yok oluşu ve taç takıyor oluşum ise Jungkook'un ülkeme ihaneti ve kraliçe oluşumun işareti gibiydi.

Senga pazarını gezmek için ısrarlarda bulunduğum gün karşılaştığım falcı... Onun hakkında hâlâ soru işaretleriyle doluydum. Dört rakamı, ölüm anlamına geliyordu. Hayatımdan o andan sonra ölüm kelimesi fazlaca geçmişti. Birçok kişiyi çağırmıştı toprak. Tıslayan yılanın felaketi çağrıştırması da bir yerde kafamda oturuyordu. Boşluk, kaybettiğim insanlarla birlikte gelen doldurulması güç hisler olmalıydı. Peki, mavi deniz? Alarick'in yapılan keşif sonrası bahsettiği yeni kıtaya gidişi temsil ediyor olabilir miydi? Her şeyi bir kulpa sokmaya çalışıyordum ancak birçok yerde boşluklar vardı.

"Şimdi ne yapacağız?" diye sordu Lalisa, oturduğu köşeye sinmişken.

Geminin küçük penceresinden dışarıya bakındığımda odadaki tüm meraklı bakışları sırtımda hissediyordum. Elbisem kan içerisindeydi. Hatta pis kanının yüzüme, saçlarıma yapıştığını da hissediyordum.

a queen and her tearsWhere stories live. Discover now