33, guest

4.7K 550 279
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Amber Run - I Found

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Amber Run - I Found.


Çok güzel bir geceydi. Gökyüzünde parıldayan yıldızlar, çıplak toprağa düşmüş olan gölgemin üzerine seriliydi. Üzerimde kırık beyaz geceliğim vardı, hemen dizlerimin altında bitiyordu ve etekleri uçuş uçuştu. Gür kızıl saçlarım esen rüzgârın etkisiyle sırtıma çarpıyordu. Nerede olduğumu bilmiyordum fakat burası çok huzurluydu. En az evim kadar huzurluydu... Uzun zamandır bu kadar eve yakın hissetmemiştim. Gökyüzünün kara çarşaflarında parıldayan yıldızların altında etrafımda dönüp durdum. Evde gibiydim fakat bir yandan da korkuyordum. Bakışlarım sığınacak bir delik aramak için etrafı inceleyip durduğunda kollarım karnıma çarptı. Hissettiğim şişkinlikle birlikte bakışlarım karnıma kaydığında dudaklarımdan bir nefes kaçtı. Oradaydı. Varlığını hissediyordum ve bu hissettiğim huzuru ikiye katlamıştı.

"Güzel kızım," diye mırıldandığım sırada bir rüzgâr esti ve az önce gördüğüm orman çevrilen bir kitap sayfası gibi birkaç saniye önceye ait küçük bir anı oldu. Şimdi, güzel ışıklandırılmış bir çatıdaydım. Burayı tanıyordum, burası hiç yabancı değildi... Özellikle kara gecenin yıldızlarına ortak olmuş küçük evlerden süzülen cılız ışıklar... Hepsi tanıdıktı. Hepsi geçmişte kalmış özlemle yad edilen birkaç küçük anıdan başka bir şey değildi fakat bir zamanlar onlar benimdi.

Bir zamanlar Vioana, Roséanne'ydi.

Bu çatıya en son Shin'e gitmeden önce ayak basmıştım. Kalenin en yüksek yerindeydi, tüm şehir ayaklarınızın altındaydı ve ben ilk defa özgürlüğü burada tatmıştım. İlk defa burada kendime yemin etmiştim, ilk defa canım yandığında burada ağlamıştım... İlk defa isminden başka bir şey bilmediğim bir adamın hayaliyle burada uyuyakalmıştım. Şimdi geçmişe dönüp baktığımda dolu gözlerle izlediğim birkaç hatıradan başka bir şey değildi benim için.

Artık büyümüştüm. On yedi yaşındaydım fakat o kadar acıyla burun buruna gelmiştim ki tenimden yükselen yanık kokusu benim için artık hiç de yabancı değildi.

a queen and her tearsWhere stories live. Discover now