51, playing with fire

4K 463 659
                                    

Chase Atlantic - Why Stop Now?

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Chase Atlantic - Why Stop Now?

Genç adam, bastığı toprağın üzerine sinmiş kan kokusundan tiksinmişcesine yüzünü buruşturdu. Yanındaki genç kadın, parmaklarını adamın omzuna destek istercesine bastırdı.

"Köye saldırı mı olmuş?" diye sorduğunda Jimin çaresizce ona döndü ve kafasıyla onu onayladı. "Alarick'in işi." dedi. "İzini kaybettirmek istemiş."

"O hâlde burada bulacağımız pek bir şey yok." dedi Jennie, yürümekten olsa gerek dizleri titriyordu. "Başka köylere gidelim."

"O kadar yol gelmişken detaylı bir araştırma yapmadan gitmeyelim." diyerek reddetti onu genç adam. "Her yeri arayalım. En ufak bir delil bile bizi bu işin içinden söküp alır."

Jennie "Haklısın." diye fısıldadı ve ağacın arkasından çıkarak yıkık dökük köy meydanına ilerledi. Köye dair hiçbir şey kalmamıştı. Bu durum Jennie'i karamsar bir havaya büründürdü. O kadar yolu bu harabe için gelmeleri tamamen zaman kaybı olurdu.

Jimin de Jennie'nin arkasından hareketlendiğinde beraber yıkılmış evlerin arasından geçtiler. Çoğu kullanılmaz hâldeydi. İçeriye girmek tehlikeli olurdu.

Jennie köyün kilisesine ilerlediğinde "Kiliseyi de harap etmiş olamaz herhalde." diye mırıldandı.

Alarick'in bu kadar kötü biri olması onu Rosie'i yıkacağı kadar yıkmayacaktı, biliyordu. Jennie insanlara karşı kapalı bir kutu gibiydi. Çoğu asile göre kralın şımarttığı yeğeniydi. İnsanların arkasından ettiği iğrenç kelimeleri birkaç kez işitmişti fakat Jennie biliyordu kimse onun ayakkabılarıyla engebeli yolları aşmamıştı. Bu lafları edenlerin onun kadar kimsesiz olmadığını biliyordu.

Jennie, insanlara güvenmekten korkan bir insan olmuştu çoğu kez. Güvendiği her insanın ona bir darbe indirmesine alışmıştı, Alarick'in bir psikopat çıkması elbette onu şoke etmişti fakat alışmıştı. Alışmak zorundaydı. Hayat kötü insanların önünüze koyduğu çakıl taşlarını izleyerek geçemezdi. İnsanlar önünüze taşları fırlattıkça izlemekle yetinirseniz yere düşer, yaralanırdınız. O taşlardan kaçmayı bilmeseydi Jennie şimdiye kadar yürüyen bir ölü olacağına emindi.

Köy meydanına geldiklerinde Jennie, yanıp kül olmuş evlere baktı. Burası bir hurdalıktan farksızdı. Arkasını dönüp Jimin'e burada bir şey bulamayacaklarını söyleyecekti ki arkasını döndüğünde Jimin'i birkaç adamın tutmuş olduğunu gördü. Şaşkınlıkla dudaklarından küçük bir çığlık kaçtığında Jimin'in ağzına elini bastırmış olan adam elini çekti.

a queen and her tearsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin