40, mercy

4.2K 549 430
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zack Hemsey - See What I've Become

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zack Hemsey - See What I've Become.

Halsey - Control.

Merhamet. Tanrı'dan ve insanlardan dilediğim tek şey bir zamanlar merhametti. Merhamet, dünyadaki tüm doğruların ön ayağıydı. Merhamet, bir savaşta gösterilebilecek belki de en erdemli davranıştı. Ne yazık ki benim gösterebileceğim merhametim yoktu. Hiç kimseye merhamet göstermeyecektim. Gösteremezdim. Kaybettiklerimin yıkıntıları o kadar büyüktü ki, tenim cayır cayır harlanan ateşte pişiyormuş gibi hissediyordum. Merhamet benim için uzak bir anıdan başka bir şey değildi.

Karşımda kurulan darağaçları yabancı değildi. Çok değil birkaç gün önce kalbimde kurulan darağacında iki melek idam edilmişti. Şimdi sıra şeytanlardandı. Dünyadan silinip gideceklerdi. Onları cezalandıran ise ben olacaktım.

Başım dik bir şekilde dar ağaçlarını izlerken korkuluğa ellerini yaslamış olan Jungkook, bakışlarını ara sıra yüzümde gezdiriyordu. Bu balkona çıktığımdan beri kimseye dönüp de bakmamıştım. Tüm odağım kurulan darağaçlarındaydı. Hemen ileride büyük bir ateş kurulmuştu. Ateşin etrafında idam sehpaları vardı. Uzun süre ölmemelerini diliyordum. Zaten haşat olmuş bir şekilde geleceklerdi.

"Alt kattalar, değil mi?" diye sordum bakışlarımı sağ tarafımdaki Seok Jin'e çevirirken. Tıpkı benim gibi kurulan idam sehpalarını izleyen Seok Jin, "Evet." dedi. "Yoongi ve Jimin orada."

"Ben de gideceğim." dedim bakışlarımı Jungkook'a çevirirken. Jungkook "Emin misin?" diye sorunca kafamı salladım. Yüzlerine tükürmeden gitmelerine izin veremezdim. Jungkook parmaklarımı parmaklarının arasına aldıktan sonra bulunduğumuz ahşap balkondan inmek için merdivenlere yöneldik.

Beraber merdivenlerden indiğimizde çevremizi askerler sardı. Kral ve kraliçe hanedanın tüm üyelerine olan güvenliği artırmıştı. Artık yalnız başıma tuvalete bile gidemeyeceğime emindim.

Az önce durduğumuz balkonun altındaki samanlığa girdiğimizde askerler önümüzü açtı. O sıra geniş alandaki samanların üzerindeki kara lekeyi gördüm. Kan.

a queen and her tearsWhere stories live. Discover now