BURNED WORDS

8.6K 382 38
                                    

Takže, nejprve bych se asi měla omluvit :D Her Prince se sice chystá, ale přišla jsem na strašnou věc. Absolutně se vyhýbám jakýmkoli jiným žánrům, kde si nemůžu vymyslet vlastní světy a pravidla. Uvědomila jsem si, že si dělám všechno až moc lehké, a proto jsem se rozhodla, že zatímco budu domýšlet Her Prince, napíšu nějakou kratší Teen fikci.

Ano, já a Teen fikce moc nejde dohromady :D ale potřebuju se naučit pracovat s tím, co znám a co je dané. Myslím, že všichni, kteří rádi píšou, mě vezmou za slovo.

A tak jsem hloubala a ždímala mozkové závity, dokud jsem z hlubin svého mozku nevytáhla nápad. A takhle vznikly Burned Words. 

Proč vám to sem vlastně házím? No, byla bych ráda, kdybyste se pokusili se na to mrknout. Po bloku mám docela problém s psaním, a i když jsou nápady, slovní zásoba zůstává někde zamčená. A proto vás prosím o to, abyste si zkusili přečíst alespoň prolog. Nenutím vás, jenom by mi pomohlo znát názor někoho, kdo už ode mě něco četl :D tak, tímhle bych tuhle malou reklamku asi zfoukla :D

 Nenutím vás, jenom by mi pomohlo znát názor někoho, kdo už ode mě něco četl :D tak, tímhle bych tuhle malou reklamku asi zfoukla :D

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

děkuju všem, kteří se na to pokusí podívat :) pamatujte si, že vás miluju :D :*

  https://www.wattpad.com/myworks/78634131-burned-words-cz

com/myworks/78634131-burned-words-cz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
His Guardian //CZWhere stories live. Discover now