21- Karanlıktaki Adam

11.5K 438 42
                                    

Multimedia: Eylül

Şarkıyı söylediğim yerde açabilirsiniz. :)
---------

1 HAFTA SONRA.....

O günden sonra Urazla hiç görüşmemiştik. Bir açıklama yapmadan beni eve bırakmıştı. O adamla da anlaşma yapamadığımız için her şey yarıda kalmıştı. Zaten 2 gün sonra Istanbula dönmüştük. Kızlarla geçirmiştim zamanımı.

Yataktan ayaklarımı sarkıtırken üzerimde bir halsizlik olduğunu fark etmiştim. Çıplak ayaklarım zemin ile temas ederken adımlarımı banyoya ilerletmiştim.

Soğuk bir duş iyi gelebilirdi. Üzerimdekileri çıkarıp sepete koyarken kendimi soğuk suya teslim etmiştim.

Yaklaşık 20 dakika sonra banyodan çıkarken ıslak saçlarımı sol omzuma alıp odama girmiştim. Çalan telefonum ile bakışlarımı oraya çevirirken ayaklarımı harekete geçirip yatağın üstünde ki telefonumu almıştım.

"Eylüüül" diye duyduğum çığlık sesi ile gözlerimi büyültürken içimi korku kaplamıştı. Ses, Belize aitii.

"Be-beliz noluyor?" Derken sesim telaşlı ve korku dolu çıkmıştı.

Belizden ses gelmezken gelen patırtı sesleri ile kaşlarımı çatmıştım. "Ne oluyor ? Beliz" derken i harfini uzatmıştım.

"Geldiler Eylül" demesi ile telefonu hopörlere alıp yatağa fırlatmıştım.

Dolabımın kapağını açarken hızla kot pantolon ve üstüne beyaz transparan gömleği geçirmiştim. Elime ilk gelen buydu.

Telefondan gelen fısıltılı ses ile telefonu alıp kulağıma götürürken "korkuyorum" kelimesi kalbime oturmuştu.

Ayakkabılarımı giyip telefonu arka cebime atarken dış kapının yanında ki gizli bölmeyi açıp elime rastgele bir arabanın anahtarını almıştım.

Motoru almak aklımdan geçmişti ama çok fazla hızdan kaza yapabilirdim ve Beliz için her şey çok geç olabilirdi. Araba daha güvenliydi.

Araba kullanmayı severdim. Motoruda. Ama yaptığım büyük kaza sonucunda motor kullanma konusunda tereddütte kalmıştım hep.

Telefonumu alıp Emreyi ararken kapalı olduğunu fark ettim. Urazı aramak aklıma gelirken hemen onu aramıştım. Bir yandan arabayı son hız kullanıyordum.

Aferin ! Şu lanet telefonunuzu hicbir zaman açmayın. Süs diye duruyor çünkü o orda.

-----

Yaklaşık 10 dakika sonra Belizin evinin önüne gelirken frene abanmıştım. Arabadan fırlarken kapının önünde ki 2 araba dikkatimi çekmişti. Tekrar arabama binerken yolun sonuna park etmiştim.

Koşarak Belizlerin evine koşarken kapı aralıktı. Kafamı içeri uzattığım da görüş alanıma boş bir salon girmişti.

Bahçe kapısının açık olduğunu görürken salona 2 tane adam girmişti. Adam elini uzamış sakalında tutarken hızlı adımlar eşliğinde bir sağa bir sola gidiyordu. Suratını tanıdığım birine benzetirken kendimi biraz daha geri çekmiştim.

Sol tarafta ki mutfaktan çıkan takım elbiseli adam ise ellerini önünde bağlarken dik duruyordu. Yukarıdan gelen sesler ile koşar adım merdivenleri inen adama gözlerim takılmıştı.

"Burda da yoklar Melih abi." Diyen adam ile gözlerim büyürken kulaklarımda yankılanan ses ile başımdan bir kova kaynar su dökülmüş gibi hissettim.

Küçük KadınWhere stories live. Discover now