2.Bölüm

15.6K 1.4K 1.5K
                                    

Medya: Ella 💕 (Arkadaşlar siz istediğiniz kişiyi hayal edebilirsiniz sonra linç ediliyorum sırf resim ekliyorum diye hdjdkdi )

(Taehyung)

Reflekslerime hakim olmayarak bir iki adım geri gidip fayansın üzerine popomun üzerine düştüm. Balık kızın bakışları onun bu durum karşısında benden daha fazla korktuğunu söylese de kendime gelemiyordum.

Ne yani? Cidden yalnızca masallarda falan okuyabileceğimiz türden hem insan hem balık formuna dönüşebilen bir varlıkla mı karşılaşmıştım?

''N-nesin sen?" diye sordum kuşkuyla fakat o bir yanıt vermek yerine başını eğip bakışlarımızın temasını sona erdirdi.

Popomun üzerinden doğrulup birkaç kez gözlerimi kırpıştırdım ama karşımda duruyordu işte! Gerçekti!

Derin bir nefes alıp bakışlarımı küvetteki yarı insan yarı balık formundaki kızın üzerinde gezdirmeye başladım. Gömleğimin açıkta bıraktığı göğsünden aşağıda kalan kısım suyun içinde olduğundan bir miktar çamurdan arınmıştı, teni beyazdı. Saçlarının suda kalan kısmı ise kumraldı ve saçları göğüslerini kapatıyordu. Bakışlarım belden aşağısını buldu. İşte tuhaflık tam da buradaydı. Az önce yaralı olan bacakları gri pullarla kaplı bir kuyruğa dönüşmüştü. Az önce bacaklarına sardığım gazlı bez suyun yüzeyinde kalmıştı ve yaralar kuyruğunun üzerindeydi.

Endişe, korku ve şaşkınlık ile birlikte hızla çarpmaya başlayan kalbime aldırmadan bakışlarımı balık kızın yüzüne odakladım. Başını önüne eğmişti öylece duruyordu.

Her zaman hayvanların insanlara nazaran çok daha iyi varlıklar olduğunu biliyordum. Tamam karşımdaki şey tam olarak bir hayvan değildi fakat balık yanı yüzünden zararsız olmalıydı.

Hem bir bilim insanına göre verdiğim tepkiler fazlaydı. Pekala içinde bulunduğumuz evrende ''imkansız'' diye bir durum yoktu. Olasılıklar vardı.

Tamam, yarı insan-yarı balık biri ile karşılaşma olasılığı oldukça düşüktü ama sonuçta...

''Ne saçmalıyorsun Kim Taehyung, kendine gel!'' diye kendi kendime mırıldandım ve güç almak adına derin bir nefes aldıktan sonra doğru birkaç adım atıp küvetin yanında eğildiğimde köşeye sinmeye çalıştı.

Asıl korkan bu yaralı balık kızdı.

Elimi usulca çenesine götürüp başını hafifçe yukarı kaldırdığımda endişeli bakışları ile birlikte kuruyan dudaklarımı ıslattım.

"İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama benden korkmana gerek yok. Sana zarar vermeyeceğimi söyledim."

Bakışlarındaki endişe yerini tereddüte bırakırken yüzünün nasıl göründüğünü merak ederek elimi suya daldırdım ve biraz köpükle birlikte yüzündeki çamuru sıyırmaya başladım. Defalarca yaptığım işlemle birlikte yüzü ortaya çıkınca kalbim tekledi sanki ve bir süre öylece onu izledim.

"Çok güzelsin" dedim kendime inanamayarak.

Yeşil gözleri, pembe dolgun dudakları, biçimli burnu, beyaz teni vardı ve tüm bunların yanı sıra bebeksi bir yüze sahipti. Pürüzsüz teninde yanağındaki ufak çizik göze hemen çarpıyordu.

Sertçe yutkunup tuttuğum nefesimi dışarı verdiğimde benden ayırmadığı bakışlarındaki endişe yerini bu kez merak duygusuna bıraktı. Bir şeyleri anlamlandırmaya çalışıyor gibiydi.

Blue Side ❧ VWhere stories live. Discover now