11.Bölüm

9.2K 1.1K 677
                                    

(Taehyung)

Ella'yı zor da olsa biraz sakinleştirdikten sonra banyodan çıktım ve bu kez aşağıya inmek yerine odama geçip tekli koltuğa oturdum.

Ella'nın anatomik yapısını düşününce akciğeri sayesinde karada, solungaçları sayesinde suda yaşamını sürdürebiliyordu. Bunlardan birinin yok olması demek yaşamını sürdürebildiği yerlerin sayısının bire indirgenmesi demekti.

Ella'nın sonradan kazandığı konuşma, öğrenme, anlama yeteneği bile beni birçok teori kurmaya itse de Ella'nın bakışlarında gördüğüm çaresizlik yüzünden aklıma gelen ilk olumlu teoriyi ortaya atmıştım.

Ella'ya birkaç gündür karada yaşadığı için vücudunda bu tür değişimlerin yaşanabileceğini ve suda vakit geçirdikçe solungaçlarının yeniden ortaya çıkacağını düşündüğümü söylemiştim fakat bir türün evrimleşme sürecinin bu kadar kısa sürede gerçekleşeceğini sanmıyordum. Yine de hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadığım deniz kızı üzerinde ortaya attigim teorinin gerçek olmasını umut ediyordum. Onun için mavi okyanusun bir su kütlesinden çok daha fazlası olduğunu biliyordum.

Ella'nın banyodan çıkacağı süre geçene kadar bir şeyler içmenin iyi geleceğini düşünerek odamdaki içki dolabına doğru yöneldim. Bakışlarımın gezindiği dolaptan bir elma aromalı votka seçtim ve aşağıdan bardak almak için fazla üşengeç olduğumdan kapağını açıp kafama dikleyerek birkaç yudumu bir anda aldım.

Boğazımın yandığını hissetsem de birkaç kez bunu tekrarladım.

Stres olmuştum!

Ella banyodan çıkana kadar stres olmaya devam edecektim!

"Taehyung!"

So Ra'nın seslenişi ile birlikte votka şişesini bir kenara bıraktım ve adımlarımı banyoya doğru yönelttim.

Kapının eşiğinden başını uzatmış gelmemi bekleyen So Ra'nın bakışlarında o endişeyi görünce bir şey söylemesini beklemeden içeri geçtim.

Sandalyede bornoza sarılı bir şekilde oturan balık formundaki Ella'nın yüzünün asık olduğunu görünce yavaş adımlarla yanına ilerledim ve kuyruk kısmi ağır olduğu için kaldırmakta zorlandığım bedenini kucağıma aldım.

"Tek solungacım olmadan kendimi eksik hissediyorum."

Ella'nın buğulu bakışları benimkilere buluştu. Onu rahatlatmak adına bir şeyler söyleme isteğim ise banyodan çıkmamızla birlikte merdivenlerden çıkan Jungkook'un çığlığı ile birlikte son buldu.

"Ella, ne oldu sana?"

Jungkook şaşkın bakışlarını bornozun alt kısmından sarkan kuyruk üzerinde gezdiriyor, bir yanıt vermemizi bekliyordu.

Blue Side ❧ VHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin