14.Bölüm

9.5K 1.1K 1.1K
                                    

(Taehyung)

Normal şartlar altında asla ''hayır'' diyemeyeceğim bir soru ile karşı kaşıya kalmak sanırım benim için özel olarak tasarlanmış bir tür imtihandı.

Bakışlarım anlık Ella'nın biçimli dudaklarına düşse de yutkunup bakışlarımı yine olması gerektiği şekilde Ella'nın bakışlarına çıkardım.

Büyük bir hevesle benden öpüşmemizi istiyor olmasına ve benim bu isteğini yerine getiremeyecek olmama inanamıyordum.

''Olmaz Ella'' dedim. ''Hoseok ve So Ra'nın yaptığı her şeyi bizim yapmamız mümkün değil.''

''Neden ki?'' 

Masum bakışları bir süre yüzümde gezindi ve bana doğru bir adım daha atıp diğer elimi de tuttu. Şimdi tam karşımdaydı ve ona mantıklı bir yanıt vermemi bekliyordu.

''Ella, onlar birbirlerine aşık. Öpüşmek için aşık olmak gerekir'' dedim fakat bu zamana kadar öpüştüğüm kişilerin haddi hesabı olmadığını ve onlara aşık olmadığımı düşünürsek bir miktar yalan söylüyordum.

''O zaman neden aşık olmuyoruz?''

Ella gülümseyerek bana bakarken bir an onun bir deniz kızı olduğunu, sorularının yalnızca masumiyet içerdiğini ve eninde sonunda okyanusa dönmek zorunda olduğunu unutup dudaklarına yapışma isteğiyle dolup taştım fakat bu durum çok kısa sürdü.

''Aşık olursak birbirimizden ayrılmak zorunda kaldığımızda acı çekeriz. Dünyalarımız farklıyken bana aşık olmayı aklından bile geçirme.''

Ella usulca başını salladığında bir elini bıraktım ve yürümeye başlayarak onun da bana ayak uydurmasını sağladım.

"Peki Taehyung aşk nasıl bir şey?"

Duruma bilimsel açıdan bakmak gerekirse aşk; serotonin hormonunun azaldığı, dopamin ve norepinefrin hormonunun tavan yaptığı bir çeşit kimyasal bomba olarak tanımlanabilirdi. Dopamin aşık olduğunuz kişi hakkında sürekli düşünmenizi sağlarken, norepinefrin aşık olduğunuz kişiyi arzulamanızı sağlıyordu. Serotonin hormonunun azalması ise aşık olduğunuz kişi hakkında takıntılı düşünceler kurmanıza sebep oluyordu. Kokain almak ile benzer hissettiren bu duyguyu Ella'ya bu şekilde açıklanamayacağımı bildiğimden kısaca özetledim.

"İnsanları duygu karmaşasına sürükleyen bir durum."

"Peki sen kime aşık olacaksın? Kendi dünyandan birine mi aşık olacaksın?"

"Bilmem" dedim iç geçirerek.

Aşık olmanın külfetli olacağına inanıyordum üstelik bu balık kız elini tutup bir şeyler konuşabildiğim, birlikte uyuyabildiğim tek kişinin kendisi olduğunu bilmiyordu. Kimse bana samimi gelmiyorken aşık olmam mümkün değildi. Belki Ella bir deniz kızı olmasaydı aşık olmak için tek seçeneğim olabilirdi.

Tek ve en güzel seçenek.

......

Ateşin etrafında oturmakta olan Jimin ve Jungkook'un yanına ilerlediğimiz sırada ardımızdan bize yetişen Hoseok ve So Ra yanımızdaki yerini aldı.

"Siz de mi yürüyüşe çıktınız?"

"Evet, biz sizi öpüşürken gördük ama siz bize hiç bakmadınız."

Dudaklarımı Ella'nın patavatsızlığı karşısında gülmemek adına birbirine bastırırken Hoseok hafif öksürüp konuyu değiştirdi.

Blue Side ❧ VOnde as histórias ganham vida. Descobre agora