67.Bölüm

4.2K 609 267
                                    

(Taehyung)

Tahmin ettiğimiz gibi Hye Mi dışında ekibin geri kalanı projeye odaklanmıştı. Hye Mi ise konuştuklarımızı Lee Dong Wook'a yetiştirmek üzere onun odasına gitmiş olmalıydı.

Yoongi ile kulaklığımızı takıp diğer masaya geçmemiz Soong Joong Mi'nin dikkatini çekmiş olmalı ki "neden bize katılmıyorsunuz?" diye sordu.

"Bizim kısa süreliğine ifade vermek için emniyete uğramamız gerekiyor" diye bir yalan söylemek durumunda kaldım ve Soong Joong Ki'nin usulca başını sallayıp işine dönmesinden sonra Hye Mi'nin cebindeki dinleme cihazı sayesinde konuştuklarına odaklandım.

"Bay Lee size çok önemli bir haber vermek için geldim."

"EASAN'da konuşmak doğru değil. Üstelik üzerimizde bu kadar şüphe varken."

"Ama şimdi söylemezsem bir daha şansım olmayabilir."

Kısa süren sessizliğin ardından Hye Mi konuşmasına devam ederken Yoongi ile birbirimize baktık ve gülümsedik. Şimdiden sonuca ulaşacağımıza emin bir tavırla.

"Kim Taehyung ve Min Yoongi'yi gizlice konuşurken duydum. Seoul polisi bu akşam James Duff'ın gizli bir buluşma mekanında çeşitli dosya, parmak izi falan arayacakmış. Bu mekânın bizim buluştuğumuz yer olması olasılığı çok büyük diye düşünüyorum."

"Nereden bulmuşlar orayı?"

"Bilmiyorum."

"Profesör Watson'ın dosyaları bile o evde. Gidip hepsini yok etmem gerekiyor. Sen burada kal. Odamdaki dosyaları yok ettim ama yine de bir şeyler unutmuş olabilirim. Kontrol et."

Yüzümde oluşan zafer kazanmış ifadeyle birlikte Yoongi ile ellerimizi tokuşturduk.

"İtiraf ettiğine göre oraya gitmesine bile gerek kalmadı."

Dinleme cihazı aynı zamanda Savunma Bakanının görevlendirdiği ekip için de aktif durumdaydı. Bizimle aynı anda olan biteni dinliyorlardı.

Kulaklığı çıkarırken "yine de o evdeki dosyalara ulaşmak isteyeceklerdir" diyerek bakışlarımı kıstım. "Ella'ya ait bilgilerin bulunduğu dosyayı yok etmiş midir sence?" diye sordum. Ne olursa olsun Ella'ya ait bildirileri polisin bile bilmesini istemiyordum.

"Odaya girince dikkatli bir şekilde baktım ama o dosyaya rastlamadım. Zaten polis soruşturması devam ederken odasında hâlâ karıştırdığı haltlara ait dosya bulunduracağını sanmıyorum.

"Haklısın" dedim. Her ne kadar zekasını iyi yönde kullanmasa bile aptal birisi gibi de davranmasını bekleyemezdim.

"Biz de baskına katılmalı mıyız?"

Yoongi'ye bakıp başımı usulca salladım.

"Muhtemelen bize baskın sırasında orada olma şansı vermezler fakat yakınlarda olabiliriz" dedim ve "Hadi o zaman çıkalım" diyen Yoongi'nin peşine takıldım.

.....

Namjoon adına tapulu evin James Duff ve Lee Dong Wook tarafindan bir buluşma yeri olmasının dışında bir tür bilgi deposu olduğunu da henüz öğreniyorduk.

Lee Dong Wook yakalanıp James Duff ile aynı kaderi paylaşmak üzere emniyete götürülürken eş zamanlı olarak Hye Mi'nin de EASAN'dan alındığı haberini ekip lideri söylemişti.

İçerideki dosyalara polisin belirlediği bariyeri geçmemek şartıyla göz gezdirirken Profesör Watson'ın dosyalarına iç geçirerek baktım. Hepsinin kötü niyetli bilim insanları tarafından ele geçirilmesine geç de olsa son verebilmiştim.

Blue Side ❧ VOnde histórias criam vida. Descubra agora