38.Bölüm

7.8K 1K 725
                                    

(Taehyung)

Bakışlarımı Jimin'in üzgün yüz ifadesinden almama sebep olan Ella'nın elimden tutup beni içeri çekiştirmesi olmuştu.

"Birazdan herkes buraya gelecek biliyor musun?" diye heyecanla konuşan Ella'ya karşılık duraksadım.

"Herkes derken?"

"Hoseok, So Ra, Yeontan, Ji Eun, Ji Eun'un arkadaşı..."

Saymaya devam eden Ella'yı durduran Jungkook oldu. Yanıma gelip elimdeki poşetlerden birini alan Jungkook "Jin Hyung, Namjoon Hyung ve onların eşleri de gelecek."

Harika! Bir onlar eksikti!

"Benim neden haberim yok?" diye sakin olmaya çalışarak sorduğum soruya karşılık Jungkook omuz silkti.

"Hadi ama sürekli bir araya gelmekten kaçamazsınız ya."

Bakışlarımı devirip elimdeki poşeti tezgahın üzerine bıraktım ve koltuklara doğru ilerledim. İkili koltuğa kendimi bıraktığımda Ella da yanımdaki boşluğa oturdu. Meraklı bakışlarını yüzümün dört bir köşesinde hissediyordum fakat bu konuda herhangi bir şey konuşmak istemiyordum.

"Abilerinin gelmesini neden istemiyorsun?"

Sonunda dayanamayarak soran Ella'ya göz ucuyla baktım. Başkası olsa cevap bile vermezdim fakat onun böyle kendi içinde sorularla boğuşmasını istemiyordum.

"Bir abi olmaktan çok uzak oldukları için." dedim. Bir kez olsun hayallerime destek olmadıkları ve arkamda durmadıkları için kırgındım onlara.

"Sana kötü mü davrandılar?" diye kaşlarını çatarak sorduğunda gülümsedim ve eline uzandım. Yumuşacık eli avuçlarımın arasındayken biraz daha rahatlamış hissediyordum.

"Sadece beklediğim gibi davranmadılar." dedim usulca ve bu konuyu kapatmak adına Ella'nın giyindiği kıyafetlerden konuşmaya karar verdim. Siyah transparan gömleği, jean pantolonu, topladığı saçları ile çok güzel görünüyordu. "Çok güzel olmuşsun." derken bakışlarımı üzerinde gezdirmeye devam ediyordum.

"Çok mu güzelim?" diyerek kocaman gülümseyen Ella'ya karşılık usulca başımı salladım. "So Ra aldı bunları bana. Senin aldıkların çok sadeymiş."

Bunun ne önemi vardı ki? Zaten ne giyinse yakışıyordu.

Giyinmek demişken, iki gündür aynı kıyafetlerle dolaşıyordum. Bu gece Ella ile birlikte eve gitmekte kararlıydım. So Ra ile konuşacaktım maksadı Ella'yı okyanusa gönderdiğim için bana ceza vermekse sırf bu yüzden ben daha çok acı çekmiştim.

Düşüncelerimden ayrılmama sebep olan zil sesi ile birlikte gerildiğimi hissettim.Jin Hyung ve eşinin sesini duyduğumda ise gerginliğim maksimum seviyeye yükseldi.

"Hoş geldiniz, siz içeri geçin ben Ji Eun ile arkadaşını almaya gideceğim." diyerek aceleyle çıkan Jungkook'un ardından merakla bakan abim, eşi ile birlikte içeri geçti. Bakışları Ella ile benim üzerimde gidip gelirken yavaşça ayağa kalktım.

"Merhaba, Taehyung."

"Merhaba abi." dedim. Soğuk ses tonum beni bile ürpertirken boğazımı temizledim.

"Ella, seni abim ve eşi Eul Chung ile tanıştırayım."

Ella sevecenlikle öne atılıp önce abimle daha sonra Eul ile el sıkıştı.

Abim, Ella ile ilgili daha çok şey merak ediyor gibi bakıyordu. Muhtemelen sevgilim olup olmadığı hakkında şüpheye kapılmıştı. Yanımda ilk kez birini görüyordu.

Blue Side ❧ VHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin