45.Bölüm

8.5K 1K 2.1K
                                    

Not: Sanırım bölüm bildirimleri hepinize gelmiyor. Birçok kişi bölümleri sonradan gördüğü ile ilgili yazıyor bana. Bu watty ile alakalı bir sorun. Hesabımı takip ederseniz en azından haber akışında bölüm paylaştığımı görebilirsiniz 🌼

(Ella)

"Ben Hei ile aynı takımda olmak istemiyorum."

Hei omuz silkip "Aynı fikirde olmamıza sevindim." diye karşılık verdiğinde bakışlarım ikisi arasında gidip geliyordu. Geçen gün oldukça iyi anlaştıklarını düşünmüştüm şimdi neden kavga ediyor gibi görünüyorlardı.

"Erkekler ve kızlar olarak takımlara ayrılalım." diye öneride bulunan Jimin'e karşılık Taehyung'un elini sımsıkı kavradım.

"Olmaz Taehyung'a karşı savaşamam."

"Yani bana karşı savaşırsın." diyerek bakışlarını kısan So Ra'ya baktım. Tamam So Ra'ya karşı da savaşamazdım ama en çok Taehyung'a karşı savaşamazdım.

Yapacağımız kar topu savaşı için Taehyung, ben, Jimin, Hei bir takım olmuşken Hoseok, So Ra, Ji Eun ve Jungkook da kendi aralarında bir takım oluşturmuşlardı. Ama Jimin ve Hei kendi arasında bir türlü uzlaşamıyordu.

"Orantısız bir dağılım olur." diyen Taehyung bana bakıp gülümsedi. "Hem Ella ilk kez oynayacak aynı takımda olup onu korumam lazım."

"Bunu sevdim." diyen So Ra, Taehyung'a muzır bir şekilde gülerken Taehyung gözlerini devirmekle yetindi.

Ben ise hâlâ Jimin ve Hei hakkında düşünüyordum.

"Neden siz aynı takımda olmak istemiyorsunuz?" diye çekinerek sordum. Yanlış bir şey sormak istemiyordum ama yine de aklımdan geçenlere karşı koyamıyordum.

"Hei, Jimin'i ekmiş de biraz." diyen Jungkook'a karşılık Hei omuz silerek yanıt verdi.

"Ödeştik işte! O da beni ekmişti."

"Nereye ekti?" diye sordum tereddütle. Reklamlarda izlediğim "herkes birer tohum eksin" sloganı ile birlikte toprağa ektikleri minik fidanlar geliyordu aklıma ve işin içinden çıkamıyordum.

"Ella, öyle değil." diyerek kahkaha atan Taehyung'a baktım. "Yani birbirleri ile buluşmak için sözleşmişler fakat Hei sözünü tutup buluşmaya gelmemiş."

Blue Side ❧ VWo Geschichten leben. Entdecke jetzt