50.Bölüm

8.2K 930 1.5K
                                    

(Taehyung)

Son olanlardan sonra EASAN'da büyük bir ciddiyet hakimdi. Birkaç gün sonra So Ra'nın babası yani Savunma Bakanı EASAN'da bir konferans yapacaktı. Muhtemelen Yoongi'nin mahkemeye çıkarılmasının ardından konferans düzenlenecek ve ardından yeni düzenlemelere gidilecekti.

Tüm bu soğuk ambiyansa katkıda bulunan bir diğer unsur artık ekip arkadaşımın Song Joong Ki olmasıydı. Her ne kadar proje dışında konuşmamaya çalışsam da bulduğu her fırsatta imalarda bulunuyordu. Gerçekten işler oldukca can sıkıcı hâle gelmeye başlamıştı. Kulaklarımı her şeye tıkayıp ülkem adına projeler üretmeye bakıyordum. Zaten burada çalışmayı da bu yüzden istiyordum.

Çalışma saatinin sona ermesi ile birlikte adımlarımı dışarıya yönlendirdim ve telefonumu elime alarak gelen bildirimlere göz gezdirdim.

Yine Jungkook'un telefonunu alıp mesaj atanın Ella olduğunu anlamamak zor değildi. Kredi kartlarımı anneme teslim etmeden önce Ella'ya bir telefon alsam oldukça iyi olabilirdi. Fakat şimdi ilk maaşımı beklemem gerekiyordu.

"Eve çabuk gel olur mu? Bir de çilek al. Çok çok çilek 🍓."

Mesajların arasında en mantıklı olan buydu. Diğerleri Ella'nın özledikçe bana atacağını söylediği kalplerle doluydu. Yaklaşık yirmi dakikalık periyotlarla emojiler göndermişti.

Bir diğer mesaj annemden gelmişti.

"Akşam yemeğine katılmayı unutma. Namjoon seni EASAN'dan alacak."

Gözlerimi devirip telefonumu sessiz modundan çıkararak cebime attım. Artık bir arabam olmadığını bildiğinden yemeğe katılmamı garanti altına almak için mi Namjoon Hyung'a haber vermişti?

Taksi ile gidecek kadar param vardı. Abartıyordu! Kredi kartlarım olmadan bir yerden başka bir yere gitmemin imkansız olduğunu falan sanıyordu?

Derin bir geçirerek EASAN'ın çıkış kapısına doğru ilerlerken aklıma yeniden bulduğum flash bellek düştü. Dün annem yüzünden evden ayrıldığım, Ella'ya yapılan deneylerle ve Ella'nın sakız şişirme serüveni ile ilgilendiğim için bakmaya vaktim olmamıştı. Bugün mutlaka içeriğine bakmam gerekiyordu.

Deneyler demişken; Ella birkaç kez daha kendisine neden deney yapıldığını bilmek istediğini söylese de konuyu değiştirmiştim. Çünkü sırf bağışıklık sistemi daha güçlü diye maruz kaldığı deneylerin ikizinin ölümüne sebep olduğunu da anlamıştım.

Blue Side ❧ VHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin