7.Bölüm

10.7K 1.1K 727
                                    

(Taehyung)

Tüm gün için kiraladığım yat sayesinde okyanusta açılmıştık. Etrafta kimsenin olmadığı gerçeği Ella isterse yüzebileceği anlamına gelse de bunu pek uygun görmüyordum. Bu sabah sargılarını değiştirmiştim ve henüz bacağının iyileştiğini söyleyemezdim.

Şemsiyenin altına yetiştirdiğim şezlonglar yan yanaydı ve birinde Ella diğerinde ben uzanıyorduk.

Kendimi dinlemek için oldukça elverişli bu ortamda gözlerimi kapatmış, temiz havayı içime soluyorken şezlongun yanına düşen elimi kavrayan sıcacık bir el hissetmemle birlikte gözlerimi yavaşça açtım ve başımı Ella'ya doğru çevirip onun bir şeyler sormayı bekleyen ifadesi ile karşılaştım.

"Uyumuyor muydun?"

Başımı olumsuzca salladım ve gülümsedim.

"Sadece dinleniyorum."

"Ben en azından bacaklarımı suya soksam olur mu?"

Solungaç yarıkları, böbreklerinin olduğu yerden bel boşluğuna kadar uzanan ince uzun çiziklerden ibaretti. Bu durumda bacaklarının suda olması herhangi bir şekilde dönüşmesini sağlamazdı. Bu yüzden sanırım bu isteği oldukça makuldu. Hem belki suya olan özlemini bir miktar giderirdi.

"Olur" dedim. Bir yandan da eğilip yerden güneş kremlerinin olduğu çantayı aldım. Bunca yıldır güneş ile doğrudan temas kurmayan cildinin yanmaması adına onu korumalıydım. Beyaz tenli birinin güneş yanığı karşısında ne kadar çok acı çektiğini biliyordum.

Elime aldığım güneş kremleri ile birlikte şezlongda oturur vaziyete geldim. Ella'ya doğru uzanıp elini dizlerimin üzerine koydum ve kapağını açtığım güneş kreminden eline ve koluna bol miktarda sıktım.

"Güneş tenini yakıp acıtmasın diye bunu tüm vücuduna sürmeni isteyeceğim. O yüzden beni dikkatle izle" derken bir yandan da sıktığım güneş kremini Ella'nın koluna ve eline yaydım. Ardından krem yaydığım eline yine bolca aynı kremden sıktım "bunu diğer koluna yay" dedim ve ayağa kalkıp Ella'nın arkasına geçtim. Sırtına ulaşamayacağının farkındaydım.

Elime sıktığım kremi Ella'nın pürüzsüz teninde gezdirmeye başladım. Gerçekten bu durumun işkenceden farksız olduğunu söyleyebilirdim. Normalde kolay kolay birinden etkilenen kişi asla olmamıştım ama söz konusu Ella olunca sanırım beynim yerine başka bir yerlerimle düşünüyordum.

"Sürdüm" diyerek avuçlarını birleştirip bana bakmaya çalışan Ella'ya gülümsedim ve kremden avuçlarına boca ettim.

Şimdi de böyle gülümserken sevimli olduğunu düşünüyordum. Gün içinde Ella'nın seksi mi sevimli mi olduğu konusunda sürekli yanılgılar yaşıyordum.

"Bacaklarına sür bunu da."

Ella'nın kremi bacaklarına yedirmesini bekledikten sonra kendi şezlonguma geri oturdum.

"Kaldırmayacak mısın beni?"

Ella kollarını iki yana açıp beklerken sesli bir şekilde güldüm.

"Biraz böyle beklemen lazım. Vücudun kremi emmeli."

"Kaça kadar sayayım?"

"Ben sana söyleyeceğim zamanını" dedim ama hemen bundan vazgeçtim.

"Saymayı nereden biliyorsun?"

"Bilmiyordum. Zihnime yüklediler."

"Sesli say bakalım" dedim merakla.

Blue Side ❧ VWhere stories live. Discover now