16.Bölüm

8.9K 1K 562
                                    

(Taehyung)

Boşalan içki bardağımın etrafında parmağımı gezdirirken alt dudağımı hırsla dişlerimin arasında sıkıştırdım. Yüksek sesli müziğe rağmen zihnimde bas bas bağıran tek bir sese odaklanmıştım. "Ella'ya aşık oluyorsun" diye bağıran tek sese.

Onu gördüğüm ilk andan beri göz ardı edilemeyecek bir güzelliğe sahip olduğunun zaten farkındaydım ama beni asıl etkileyen şey onun saf duygularıydı. İnsanların içindeki kötülükten, menfaat ilişkisinden, sahtelikten haberi yoktu. Bu yüzden kalbinin saflığı davranışlarına da yansıyordu. Bakışları, gülüşü, mutluluğu, üzüntüsü içtendi ve bu beni ona bir mıknatısın bir iletkeni çektiği gibi kendisine çekiyordu.

Elbette ikimizin arasında hiçbir engel olmayacağını bilsem onunla birlikte yürümekten çekinmezdim. Hatta ilk kez birine karşı bu denli yoğun duygular hissedebildiğim için mutluluk duyabilirdim. Fakat dünyalarımızın ayrı olduğu gerçeği buna iznim olmadığını düşünmeme ve Ella'yı böyle uzaktan izlemek durumunda kalmama sebep oluyordu.

Uçuş uçuş pembe elbisesi ile birlikte Jimin ve Jungkook'un kendisine öğrettiği dans figürlerini yapmaya çalışan Ella'ya bakarken " bir tane daha alabilir miyim?" diyerek göz bardağımı işaret ettim ve kıza sürede yeniden doldurulan viskiden bir-iki yudum daha aldım.

Bakışlarım yeniden Ella'yı bulurken derin bir iç geçirdim.

Ona aşık olmamak için elimden geleni yapıyordum fakat ona "hayır" diyemiyordum.

Dün gece sırf o üzülmesin diye kollarımın arasına aldığım narin bedeni yüzünden, o mışıl mışıl uyurken ben neredeyse gözümü bile kırpmamış ve tüm gece hislerimle başa çıkmaya çalışmıştım.

Biliyordum. Yine o "masum balık" bakışlarını atıp bir şeyler istediğinde karşı koyamayacaktım.

Başımı olumsuzca iki yana sallayıp bakışlarımı zorlukla Ella'dan aldım ve o an yanıma gelen iki kadını fark ettim.

"Yalnızsın sanırım."

Yanımdaki boşluğa geçen iki kadına tek kelime etmeden viskimden bir yudum daha aldım.

"Ben Amy ve bu da arkadaşım Denise."

Biraz gereksiz muhabbetin düşüncelerimi dağıtacağını umarak "Ben de Kim Taehyung" dedim fakat soğuk ses tonumun ortama buz kütlesi gibi inmesine engel olamadım.

"Koreli misin?"

Yalnızca başımı sallamakla yetindiğimde isminin Denise olduğunu öğrendiğim kadın devreye girdi.

"İdol falan olmalısın öyleyse. Yüz hatların çok çekici."

Yamuk bir gülüş sunduğum sırada birisi ceketimin koluna asılıp beni çekiştirmeye başladı ve omzumun üzerinden arkama döndüğümde Ella ile karşılaştım. Bana yine o bilindik ifade ile bakıyordu. Trip atmadan önce takındığı bir ifadeydi bu. Biraz sinirli biraz da sorgulayıcı bir ifade.

"Taehyung, tanımadığın insanlarla neden konuşuyorsun?"

"Tanışmak için konuşuyorum Ella."

Ella bakışlarını Amy ve Denise üzerinde gezdirdikten sonra koluma asılıp güçlü bir şekilde çekiştirdi ve bar masasından inmeme sebep oldu.

"Konuşma onlarla."

"Neden?"

Ella kollarını belime sarıp "ben de senin kimseyle yakın olmanı istemiyorum" dediğinde yelkenlerimin suya indiğini hissedebiliyordum.

Blue Side ❧ VHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin