58.Bölüm

7.5K 882 837
                                    

(Taehyung)

İfade vermek için gittiğim karakoldan nihayet kaldığımız eve döndüğümde kapıyı açan Hoseok oldu.

"Gel Taehyung."

"So Ra nasıl oldu?" diye sorarken bir yandan da kabanımı çıkarıp portmantoya asmakla meşguldüm.

"Çok daha iyi."

Hoseok'a karşılık başımı olumlu bir şekilde salladım.

"Ama sen oldukça yorgun görünüyorsun," diyerek bana dikkatle bakan Hoseok ile birlikte So Ra'nın kaldığı odaya ilerlemeye koyuldum.

"So Ra'yı görüp uyuyacağım," dedim. Günler süren koşuşturmanın ardından ciddi anlamda yorulduğumu hissedebiliyordum.

Cambridge'de yalnızca iki gün kalmayı planlarken burada geçirdiğimiz dördüncü gün de sona ermişti. Seoul polisinin de olaylara dahil olması ile birlikte birbiri ile bağlantısı olan tüm olayların çözümlenmesi belli ki uzun zaman alacaktı. Günlerdir verdiğim ifadelerin ardı arkası kesilmiyordu. Bu süreçte iyi olan tek şey, So Ra'nın kulak arkasına yerleştirilen çipten kurtulmuş olmasıydı. Tahmin ettiğim gibi çip açık devre halindeydi ve polisler benim ifadelerim doğrultusunda ilerliyordu.

Adımlarım So Ra'nın kaldığı odanın kapısında durdu ve ben usulca içeriye süzüldüğümde Ella'yı da So Ra'nın başucunda buldum.

"Ne konuşuyorsunuz öyle fısır fısır?" diye gülerek sorduğumda Ella ve So Ra birbirine baktı ve aynı anda "hiç" diye yanıtladılar.

"Pekala, nasıl olsa Ella'dan öğrenirim" diyerek Ella'ya yanıma gelmesi için işarette bulundum.

"Bu sefer söylemeyeceğim So Ra. Siz veriyorum," diyerek So Ra'nın yanağından öpen Ella hızlı adımlarla yanımdaki yerini aldı. Anında ona doğru uzattığım elimi tutarken hâlâ So Ra'ya bakıp gülümsüyordu. Bu ikisi yine ne karıştırıyordu?

"Bu konunun üzerine düşerdim fakat çok yorgunum. O yüzden size iyi geceler dileyerek Ella ile uyumaya gidiyorum," diyerek elinden tuttuğum Ella'yı çekiştirmeye başladım.

"Cidden sevgiline, So Ra ile ne konuştuğunuzu anlatmayacak mısın?"

Yumuşak ses tonuma dayanamaz diye sorduğum soru üzerine Ella olumsuzca başını iki yana salladı.

"Olmaz, söyleyemem. Bu gerçekten aramızda."

Ella'nın net tavrına bakarak gülümsedim. Sır saklamayı öğrenmiş olması işime gelmese de bunu söyleyiş tarzı oldukça tatlıydı. Eninde sonunda öğreneceğim bir şey için fazla kararlı görünüyordu.

Ağır adımlarla odamıza ilerlediğimizde yatağın üzerinden pijamalarını alan Ella odadan çıkmak için hazırlanırken bileğinden kavradım.

"Nereye?"

"Banyoda giyinip geleceğim."

Daha önce kaldığımız odalarda ebeveyn banyosu olduğu için banyoda giyinmesi oldukça kolaydı fakat şimdi koridorun sonundaki banyoya kadar gitmesine gerek yoktu. Üstelik Ella benim sevdiğim ve hayatımı paylaşmak istediğim kadındı. Artık bazı ufak şeyleri aşmamızda bir sakınca yoktu. Devamı da zamanla gelirdi.

"Gerek yok. Burada giyinebilirsin."

"Ama üzerimi çıkarmamam gerektiğini söylemiştin."

"O eskidendi," dedim kararlılıkla. "Sevgilim olduğuna göre yanımda giyinip soyunmanda sakınca yok."

"O zaman sen de yanımda soyunacak mısın?"

Blue Side ❧ VWhere stories live. Discover now