5.Bölüm

11.2K 1.2K 996
                                    

(Taehyung)

Büyük Okyanus'un kıyısındaki evime en yakın alışveriş merkezine gelmiştim ve aklım evde bırakmak zorunda kaldığım Ella'daydı. Ben dönene kadar onu idare edeceğini düşünerek bir sandviç hazırlamıştım ama evde tek başına sıkılacağını düşündüğümden tedirgindim.

Bakışlarım etrafta gezinmeye başladığında ilk olarak iç çamaşırı kısmını halletmeye karar verdim ve gözüme ilişen ilk mağazaya girdim.

Birbirinden farklı çeşitlerle dolu iç çamaşırları arasında gezinen bakışlarım detaysız, düz bir şeyler arıyordu.

"Hoşgeldiniz, nasıl yardımcı olabilirim?"

Aksanının oldukça düzgün olduğunu fark ettiğim kadına gülümsedim ve bozuk ingilizcem ile "oldukça sade iç çamaşırları bakıyorum" dedim.

"Tabii buyrun beraber bakalım."

Görevli kadın beni erkek reyonuna yönlendirmek istediğinde "kız arkadaşım için" diye açıklamada bulundum.

"Ahh, sade bir şeyler aradığınızı söyleyince kendiniz için bakacağınızı düşündüm. Özür dilerim, benim hatam."

Zoraki bir tebessüm yerleştirdim dudaklarıma ve iç çamaşırı takımlarını bir an önce göstermesini bekledim.

"Bunlar nasıl?"

Oldukça sade görünen iç çamaşırlarını onayladım.

"Çok iyi. Birkaç tane alacağım."

"Pekala, hangi renk ve hangi beden olsun?"

Ella'yı düşünerek sütyen bedenini tahmin etmeye çalıştım ama riske atmak istemediğimden "Seksen ya da yetmiş beş" dedim ve bir seçim yapmamı bekleyen kadını oyalamak istemediğimden "hepsinden ikişer tane ayarlayın, hangisi olursa onu giyer" diyerek kesin bir yargıya ulaştım.

Bakışlarım oldukça seksi görünen siyah dantelli, ultra mini geceliğe kaydığında içinde anlık Ella'yı hayal ettiğimi fark ederek bakışlarımı çektim. Ella bu kadar masumken düşüncelerimin sapmasına izin veremezdim. Bakışlarımı benimkiler gibi saten ama meyveli pijama takımlarına yönelttim. Seçtiğim pijamaları ve pamuklu versiyonlarını da paketlemelerini istedim.

Elimdeki alışveriş çantaları ile birlikte hemen karşıda bulunan mağazaya girdim. Sanırım buradan istemediğim kadar kıyafet alabilirdim.

Çesitli elbise, ayakkabı, ceket, jean pantolon, tişört, çanta aldığım mağazadan rotamı kişisel bakım ve makyaj malzemeleri satılan bir mağazaya yönelttim. Buradan da bir makyaj çantası bir de bakım malzemeleri olan bir çanta oluşturmuştum. Okyanusa dönmeden önce insan dünyasındaki her şeyi keşfetsin istiyordum.

.....

Şifreyi girip kapıyı açtığımda eve gelmeden önce Burger King'ten aldığım hamburgerler paketini masaya bıraktım. Madem Ella'ya burada geçirdiği vakit boyunca insan dünyasına dair bir şeyler öğretecektim öyleyse yemek masasında karşılıklı bir şeyler yemek ilk seçeneğimdi.

Alışveriş paketlerinin kalanlarını koltuğun üzerine bıraktım. Hepsini elime alamadığından bir kısmını da arabada bırakmıştım.

Merdivenleri hızlı hızlı çıkarak odama geçtim ve bıraktığım gibi yatağın üzerinde öylece oturan Ella'nın gözlerinin içi güldü.

Sevinçle "geldin sonunda" dediğinde birkaç adımda yanına ulaştım.

"Sıkıldın mı ben yokken?" diye sordum ve Ella başını usulca salladığında eğilip dizlerinin altından ve sırtından geçirdiğim kollarım yardımı ile Ella'yı kucağıma aldım.

Blue Side ❧ VWhere stories live. Discover now