6.Bölüm

10.8K 1.1K 737
                                    

(Taehyung)

Ella'yı banyoya taşıdığım sandalyenin üzerine oturtmuş dişlerini nasıl firçalayacağını öğretiyordum. İlk seferde boğazına macun kaçırsa da ikinci seferde başarmıştı.

Bir bardağın içine doldurduğum su ile öğrettiğim gibi ağzını çalkaladığında gülümsedim ve ıslanan ağzını ve çenesini silip tek seferde kucağıma aldım.

"Taehyung, dışarı çıkacak mıyız?"

"Evet ama önce üzerine bir şeyler giyinmelisin."

"Ama zaten üzerimde kıyafet var" derken elini tişörtüme götürdü.

"Onlar benim kıyafetlerim. Artık sana aldıklarımı giyineceksin."

Ella usulca başını salladığında onu yatağın üzerine bıraktım ve yine yatağın üzerinde bulunan alışveriş çantalarından birini açıp içinden yeşil bir elbise ile birlikte iç çamaşırı çıkardım.

"Ella, sana bunları nasıl giyineceğini göstereceğim ve ben odadan çıkınca sen kendin giyineceksin. Anlaştık mı?"

"Anlaştık."

Elime sütyenlerden birini aldım ve bunu yapacak olmama gerçekten inanamıyordum!

Üzerimdeki tişörtün üzerine sütyeni geçirdim ve arkadan klipslerini bir şekilde tutturdum.

"Böyle giyineceksin" dediğimde Ella da tereddütle eline aldığı sütyenlerden birini tişörtün üzerine geçirmeye çalışınca bileğinden tutup onu durdurdum.

"Ella üzerindeki tişörtü çıkarman gerekiyor" dediğimde bu kez tişörtün eteklerinden tutmasıyla birlikte iki bileğini birden tuttum.

"Ella ne demiştik? Vücutlarımız bize özel ve sen ben odadan çıkınca yalnız başına giyineceksin."

Ella gözlerimin içine bakıyorken yine başını usulca sallayarak beni onayladı.

"Külotu da iki bacağından geçirip yukarı çekmelisin. Ayağa kalkmadan bedenini yatakta geriye atacaksın ve bel kısmını yukarı kaldırıp giyineceksin."

"Tamam."

Ella'nın yapabileceğini düşünerek odadan dışarı çıktım ve kapının önünde beklemeye koyuldum.

Dizindeki derin yarık yüzünden henüz yürüyemeyeceğini düşündüğümden onu kucağımda nereye götürebilirim diye düşünüyordum.

Seoul'de olsak muhtemelen N Seoul Kulesi'ne götürürdüm fakat Vancouver Adası'nı pek iyi bilmiyordum. Burada henüz bir ev edinmiştim ve bir süre herkesten uzak kalmak adına burada bulunacaktım.

"Taehyung, bunu takamıyorum!"

Düşüncelerimden uzaklaşıp odaya yavaşça girdim. Ella'nın sütyen klipsini takmaya çalıştığını görünce yanına geçtim ve yalnızca klipse odaklanarak tek seferde taktım. Yanında duran elbiseyi de yüzüne odaklansam da üzerine geçirmeyi başardım.

"Hazırsın" dedim yeşilin ona çok fazla yakıştığını düşünerek. Burada geceleri bir miktar rüzgarlı olduğundan aldığım trençkotu da giyinmesine yardım ettim. Bilekten botlarını da ayağına geçirdikten sonra onu kucağıma aldım. Bir süre bu balık kız ile bu şekilde dolanacaktım, bacakları iyi olana kadar.

......

Etrafımızdaki insanların bize tuhaf bakışlarını es geçerek Ella ile yiyecek seçmeye çalışıyordum. Kucağımdan elini uzatıp aldığı her şeyi sepete atan Ella, oldukça heyecanlıydı. Bu durum da dikkatleri üzerimize çekiyordu. Eminim bizim gibisine rastlamamışlardı. Kim kucağında bir kadınla alışveriş yapmaya çalışırdı ki?

Blue Side ❧ VHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin