42.Bölüm

9.1K 1K 1K
                                    

(Ella)

Taehyung'un bana göstermek için sabırsızlandığı odaya usulca giriş yaptığımda gözüme çarpan ilk şey çift kişilik bir yatak oldu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Taehyung'un bana göstermek için sabırsızlandığı odaya usulca giriş yaptığımda gözüme çarpan ilk şey çift kişilik bir yatak oldu. Onun hemen karşısında çıtırtılar çıkaran ateşli bir boşluk vardı. Adımlarımı oraya doğru attıkça sıcaklık da artıyordu.

"Taehyung, bu ne?" diye merakla sorduğumda ardımdan gelen Taehyung buraya gelmeden önce benim için aldığı şapkayı kafamdan çıkardı.

"Şömine."

"Isınalım diye mi?"

"Çabuk öğreniyorsun minik balığım." diyerek burnumun ucunu sıkan Taehyung önüme doğru geçti ve boynumdaki atkıyı da yavaşça çıkardı.

Çıtır çıtır sesler çıkaran şömineye dikkatle bakmaya devam ediyorken Taehyung'un parmakları giyindiğim kabanın düğmelerini seri bir şekilde açtı. "Şunu da çıkaralım." dediğinde kabanı üzerimden almasına yardımcı olmak için bedenimi serbest bıraktım.

Taehyung kendi üzerindeki kalın montu da benimkinin yanına bırakıp yanıma geri döndüğünde elimden tutup beni yatağın çaprazında kalan ve iki adet koltuğun olduğu kısma sürüklemeye başladı. Bu kısım ayrı bir güzeldi. Koltukların hemen arkasında boydan boya camla kaplı alan sayesinde tane tane düşen karlar dikkat çekiyordu. Taehyung'un da dediği gibi yeryüzünü beyaza boyayan bu tanecikler huzur veriyordu. Biz henüz buraya ulaşmadan başlayan kar yağışını ilk kez arabanın camından izlemiş olsam da şu an bulunduğum konumdan izlemek çok daha keyifliydi.

Taehyung arkama geçip kollarını belime sararken yüzümde kocaman bir gülümseyiş oluştu. Bunu engellemem mümkün değildi. O bana her dokunduğunda kalbim çırpınmaya başlıyordu. Tatlı bir telaş sarıyordu bedenimi, bir sonraki adım ne olacak diye heyecanla beklemeye koyuluyordum. Sırtımı onun göğsüne dayarken kalbinin vuruşlarını hissediyordum. Kafamı biraz sağa doğru yatırdığımda yüzlerimiz arasındaki mesafeyi azaltmış oldum. Onun boyuna tam olarak yetişemesem de bakışları yüzüme düştüğünden pek sorun kalmıyordu. Ellerimi onun karnımda duran ellerinin üzerine yerleştirdim. Bu soğukta nasıl da sıcacıktı elleri.

Blue Side ❧ VHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin