68.Bölüm

4.6K 614 335
                                    

(Ella)

Taehyung'un belime dolanan kollarından sıyrılıp komodinin üzerinde duran telefonuma uzandım ve yataktan bir miktar doğrulup uyurken izlemeyi fazlasıyla sevdiğim Taehyung'un birkaç fotoğrafını çektim.

Baş parmağımı çektiğim fotoğrafta bile kusursuz görünen yüzünde gezdirip gülümsedim ve Jungkook'un öğrettiği gibi seçenekler arasında duvar kağıdım olmasını istediğimi onayladım. Jungkook'un telefonunun ekranında Ji Eun'u gördükten sonra sormuştum bunu nasıl yaptığını. Ve sonuç olarak artık yakışıklı bir duvar kağıdım vardı.

"Hayran hayran kime bakıyorsun öyle?"

Taehyung'un o eşsiz ses tonu kulaklarıma dolarken kocaman gülümseyip telefon ekranımı gösterdiğimde gözlerini kısa süreliğine kapatıp gülümsedi, eş zamanlı olarak alt dudağını ısırmıştı.

"Bu sefer kurtuluşun yok Ella. Seni ısıracağım."

Aniden kolumdan tutup beni kendine doğru çektiğinde göğsüne düştüm ve beni sımsıkı sarışına karşılık kıkırdadım.

"Getir yanağını."

Taehyung'un gülerek kurduğu cümleye karşılık üzerinde hafif doğrulup öpecek diye yanağımı uzattım fakat o birkaç öpücüğün ardından yanağımı dişleri arasında sıkıştırdı. Canım yanmamıştı ama ciddi anlamda ısırmıştı. Buna karşılık kendimi biraz geriye çekip köprücük kemiklerine odaklandığımda hiç düşünmeden dişlerimi oraya geçirdim. Nedense Taehyung'un vücudunda en çok köprücük kemiklerinin dikkatimi çektiğini söyleyebilirdim.

Acıyla inleyerek beni kendinden nazikçe uzaklaştıran Taehyung, sırtını yatak başlığına dayayacak şekilde yatakta doğruldu ve beni de kucağına çekti. Burnumun ucuna minicik bir öpücük kondururken benim bakışlarım dişlerimin izinin çıktığı kızaran kısımdaydı.

"Balık olmaktan vampir olmaya teşrif ettiniz herhalde Ella hanım."

Parmağımı az önce ısırdığım kısımda gezdirirken "sen de yanağımı ısırdın" diye mırıldandım.

"Sadece dişlerimin arasında sıkıştırdım. Sen gerçekten etimi koparacaktın."

"Kopmasın, çok seviyorum burayı" diye sızlandığımda Taehyung kahkaha atarak kucağında olmamı umursamadan yataktan kalkıp benimle birlikte banyoya doğru ilerlemeye koyuldu.

"Bakıyorum da bir fetişin oluşmuş sevgilim."

"O ne demek?"

"Köprücük kemiklerime duyduğun özel ilginin ismi."

"Senin var mı peki?" Yani fetişin?" diye sorduğumda Taehyung gülümseyip burnumu sıktı.

"Ben sana ait her bir detayı eşit seviyorum ama gülünce yanağında oluşan o çukurları bir tık daha fazla seviyor olabilirim."

Yüzümde oluşan kocaman gülümseyiş ile birlikte dudaklarımı Taehyung'un dudaklarına bastırdım ve karşılığında birden fazla minik öpücüğün dudaklarıma konmasını hissettim.

"Hadi, yüzümüzü yıkayalım ve aşağıya inelim."

.....

Ji Eun ve Jungkook'un hazırladığı kahvaltı masasına bakarken bir yandan da masadaki yulaflı, çilekli yoğurt tabağını aşırmamak için kendimle yarışıyordum.

"Bunların hepsi bizim mi?" diye sorduğumda Taehyung gülerek masaya doğru uzattığım parmağımı tutup dudaklarına götürdü ve öptü.

Blue Side ❧ VHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin