48.Bölüm

6.8K 949 927
                                    

(Taehyung)

Aklımda aylak aylak gezen düşüncelerimle birlikte arabayı park ettiğim yerden apartmanın girişine doğru yol alıyordum. Bugün EASAN'da zorlu bir gün geçirmiştim. Yoongi'nin yerine projeye devam edeceğim kişi Song Joong Ki olmuştu ve biz daha ilk dakikadan itibaren bozuşmuştuk.

Yoongi'nin soruşturmasının devam ettiğini ve ülkemiz adına büyük değer taşıyan projeyi çalmasının ardında kimlerin kendisine yataklık ettiğini öğreneceklerini söyleyen Optik Tasarım Müdürü Lee Dong Wook laboratuvardan ayrıldığı anda benimle çalışması için uygun gördüğü Song Joong Ki, Yoongi'ye yardım etmiş olabileceğimi ima etmişti. O gün benim de laboratuvara geç gelen isimlerden biri olduğumu ve kayıp bir flash bellek bulduğumu söyleyerek dikkatleri üzerimden almak isteyebileceğimi söylemişti. Üstelik kayıp bir flash bellek bulduğum ve herkese sorduğum halde Yoongi'yi es geçtiğimi de vurgulamıştı. Tüm bu saçmalıkları bana flash belleği yeniden hatırlamam için bir avantaj sağlamıştı. Yoongi'ye sormayı unuttuğum flash bellek belki de Yoongi'ye aitti ve planla ilgili bilgiler içeriyorsa davaya bir yardımı dokunabilirdi. Eve geçince onu bulmam gerekiyordu.

Ayrıca bir şey daha vardı!

Bir arkadaşımdan Ella'ya çeşitli testler yapabilmek adına laboratuvarını ödünç alacaktım. Birkaç saatliğine.

Dünden beri uyumamıştım ve olanlardan dolayı yorgun hissediyordum ama yine de Ella'ya o deneyleri bir an önce yapmak için çok vaktimin olduğunu sanmıyordum. Anatomik ve fizyolojik yapısı değişime uğramaya son hızıyla devam ediyorken deniz kızlarının neden denek olduğunu anlamam zorlaşacaktı. Bu yüzden durumu kavramanın tam zamanıydı.

Elimi cebime sokup anahtarımı çıkaracağım vakit, kapının zaten açık olduğunu fark etmemle birlikte telaşa kapılarak hızlı adımlarla içeri girdim. Ella'nın başına bir iş gelmesinden korkmuştum fakat ayağımın kaymasıyla birlikte kendimi popomun üzerinde buldum. Acıyla yüzümü buruştururken Jungkook ile annemin konuşmaları bir anda son buldu. İkisinin de dikkati benim üzerimdeydi şimdi.

"Ella nerede?" diye sordum.

"Senin odanda. İnsanları en kolay yoldan nasıl öldürebilirim diye düşünüyor olmalı." diyen anneme karşılık derin bir nefes aldım. Dudaklarımı ıslatırken olduğum yerden köpüklü parkeleri izledim. Tam da Ella'dan beklenilen bir performans olduğundan şaşırmamıştım. Yüzümde istemsizce bir gülümseyiş oluşurken tekrar kaymamak için ayakkabılarımı çıkarıp bir kenara koydum ve çoraplarımın ıslanmasına aldırmadan dikkatli bir şekilde ayağa kalktım. Zaten çorap ve ayakkabı giyinmekten hoşlanmıyordum. Mecburiyetten giyiniyordum.

"Sen neden buradasın? Bir sorun mu var?" diye sordum. Jungkook'un bakışlarından bunu sormamam gerektiğini henüz anlamıştım.

"Sorunun ne olduğunu anlamak bu kadar zor olmamalı senin için."

"Yine konu Ella ise hiç zahmet etme." derken montumu çıkarıp koltuğun üzerine rastgele koydum. "Kısa bir süre içinde evleneceğiz ve sen bu duruma alışsan iyi edersin."

"Evlenmek?"

Histerik bir şekilde gülen anneme karşılık yalnızca ciddi bir şekilde başımı sallamakla yetindim.

Blue Side ❧ VHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin