41.Bölüm

8.4K 1K 1.2K
                                    

(Taehyung)

"Çift kişilik bir oda ayırmanız mümkün mü?" diye sorduğum görevli odaların durumunu kontrol edeceğini söyleyerek birkaç dakika bekletti.

"Saat 16:00 sularında çift kişilik bir odamız boşalacak."

"Pekala, bizim için uygun." dedikten sonra rezervasyon için gerekli birkaç bilgi verdim ve telefonu kapatıp oturduğu yerden merakla beni izleyen Ella'ya döndüm.

"Akşama doğru çıkacağız. O zamana kadar küçük bir bavul hazırlayalım seninle." derken elimi ona doğru uzattım. Anında yerinden kalkıp elimi tutan Ella ile birlikte yatak odasına adımlarken hafta sonunu baş başa geçirebilmek adına ideal bir yer seçtiğimi düşünüyordum.

"Gideceğimiz yer hakkında bir şeyler söylemeyecek misin?"

Ella'nın sorusuna karşılık kısa bir süre düşündüm. Avucuma hapsettiğim elini dudaklarıma götürüp oraya minik bir öpücük bıraktım. "Daha önce kar yağışını izlemediğini düşünüyorum. Haklı mıyım?"

Ella başını usulca salladı. "Televizyonda gördüm sadece."

"Bu gece kar yağışı bekleniyor ve seni götüreceğim yer bunu izleyebileceğimiz en güzel yer."

Ella'nın yüzünde kocaman bir gülümseyiş oluştu. Keşfettiği her şey onu heyecanlı, meraklı ve mutlu olmaya itiyordu ve ben her şeyi benimle birlikte keşfetsin istiyordum. Yılın ilk karı toprağa düşerken Ella'nın elini tutuyor olacaktım, bir sonraki yağışta ve diğerlerinde de.

Önceliği Ella için seçeceğimiz kıyafetlere verdiğimde yerde duran bavulu alıp yatağın üzerine yerleştirdim. Dün işte olduğum vakit boyunca sıkılmasın diye Ella'yı, Jungkook'un evine bırakmıştım. Akşam döndüğümde ise dışarıda yemek yemiş ve uyumak için eve dönmüştük. Bu yüzden Ella'nın bavulunu yerleştirmeye vaktimiz olmamıştı. Geldiği gün olduğu gibi bavulu yerde duruyordu.

Ella için kalın kıyafetler sevmek istediğim bavulda daha çok dantelli iç çamaşırları ve geceliklerle karşılaştım. Elime aldığım siyah ultra mini, dantelli geceliği Ella'nın üzerinde hayal etmek istemiyordum.

"Bunları So Ra mı aldı?" diye sordum.

Ella yatağın üzerine oturdu ve bakışlarını bavulun içindeki kıyafetlere düşürdü.

"Evet, gecelerimizin renkli geçmesi için gerekli şeyler aldığını söyledi."

Gözlerimi devirmemek için kendimi birkaç saniye zorladım. Eğilip Ella'nın alnına minik bir öpücük kondurdum.

"Sen So Ra'ya bakma. Her söylediğine aldırma." dedim. Masum bir balığa öğretmeye çalıştıklarına bakınca So Ra'ya kızıyordum. Daha hiçbir şeyin tam olarak anlamını bilmediği ve içgüdülerine göre davrandığının bilincindeydim. Önce Ella'ya bunları açıklamak zorundaydım.

"Bunları giyin, gitmeden önce alış veriş yapalım." diyerek sectiğim siyah kazak ve siyah pantolonu Ella'ya uzattım. Bavulda onu sıcaktan koruyacak hiçbir kıyafet olmadığına kanaat getirmiştim.

"Nerede giyineyim?" diye soran Ella'ya karşılık gülümsedim. Bir kez öğrettiğim her şeyi yerine getiriyor olmasına seviniyordum.

"Salonda giyinebilirsin. Ben de eşyalarını dolaba yerleştireyim." dedim. Ella ağır adımlarla salona doğru ilerlerken gülümsedim ve boş çekmecelerden birini açıp bavuldaki iç çamaşırlarını yerleştirmeye koyuldum. Şimdilik bunları giyinmesini istemiyordum ama yine de burada kalmasında bir sakınca yoktu.

Blue Side ❧ VWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu