64.Bölüm

6.8K 833 687
                                    

Medya: Özden'in shop'u 🌸

(Ella)

Gerginlikten kuruyan dudaklarımı ıslatma ihtiyacı hissederken Taehyung'un sımsıkı tuttuğu elimden güç alıyordum. Oldukça büyük olduğunu fark ettiğim evin kapısı açıldığında ardında yaşayacaklarım için fazla tedirgin olmuştum. Taehyung'un annesinin benden hiç hoşlanmadığını anlayabilecek kadar insan ilişkileri hakkında bilgi sahibi olmuştum.

''Kemiğimi kırmayı düşünmüyorsundur umarım balık kız.''

Dudağımı ısırmaktan vazgeçip omzumun üzerinden Taehyung'a baktığımda bakışları birleşen ellerimizi işaret ediyordu. Sanırım elinden güç alma işini bir miktar abartmış bulunuyordum. Parmaklarımı gevşetip mahcup bir ifade takındığım sırada bana doğru eğilip saçlarıma bir öpücük kondurması ile birlikte gülümsedim. ''Sakin ol güzelim, yanımda güvendesin.''

Parmak uçlarımda yükselerek Taehyung'un yanağına ulaşma isteğim kapının açılması ile birlikte son buldu. Eul en son görüşmemizin ardından biraz daha kilo almıştı. Sanırım hamilelik süreci hızlı ilerliyordu. Sahi insanlarda bu süreç tam olarak ne kadardı? Ne zaman Eul bebeğini dünyaya getirirdi? Ortalıkta sevilecek küçük bir insanın olması düşüncesi bile heyecanlanmama sebep oluyordu.

''Gelsenize.''

''Annem evde mi?''

''Evet salonda seni bekliyordu.''

Taehyung'a şaşkınlıkla bakıp usulca ''benim geleceğimden haberi yok mu?'' diye sorduğumda hiç önemli değilmiş gibi rahat olmama dair bir şeyler mırıldandı. Ama nedense bu kez daha çok gerilmeme sebep olmuştu.

Beyaz rengin hakim olduğu geniş girişten salona geçerken bakışları anında ikimizi bulan Bayan Kim, memnuniyetsiz bir yüz ifadesine büründü. Bu durum arkama bile bakmadan kaçıp gitme isteği uyandırıyordu. Tabii Taehyung'un da benimle gelmesi şartıyla.

''Sana yanında biri ile gelmeni söylediğimi hatırlamıyorum oğlum.''

''Yanımda getirdiğim kişi ailemizden biri anne. Bir sorun olacaksa Ella'yı da alıp gidebilirim.''

Bayan Kim gözlerini devirip derin bir nefes aldı ve karşısındaki ikili koltuğu işaret etti.

"Oturun şöyle."

Taehyung'un beni yönlendirmesi ile birlikte ikili koltuğa geçtiğimizde Bayan Kim bir süre beni inceledi ve ben nefesimi tuttuğumu yutkunamayıp öksürmeye başladığımda anladım.

"Şimdi anlat. Nereden buldun bu şapşalı?"

"Onun bir ismi var." diyen Taehyung'a karşılık annesi "Her neyse nasıl tanıştınız?" diyerek düzeltme yaptı. Taehyung da bana bazen "şapşal balığım" diye hitap ediyordu. Annesinin şapşal demesinde de sorun yoktu ama Taehyung bu durumdan hoşlanmamış gibi görünüyordu.

"Kanada'da tanıştık."

"Kısa süredir tanıdığın biri için ailene karşı gelmek, şirket hisselerinden vazgeçmek ne kadar doğru?"

"Hayatım ile ilgili kararları alabilecek yaştayım anne. Ayrıca tanımaya çalışırsan eminim sen de Ella'yı çok seveceksin."

Bayan Kim isteksiz bir şekilde "pekala," dedi. "Kararlarının sonuçlarını da sen düşünürsün artık. Uzun zamandır sana laf anlatamayacağımın farkındayım zaten."

Taehyung bir şey söyleyecek gibi olduysa da derin bir soluk alıp dudaklarını birbirine bastırdı ve sessiz kalmayı sürdürdü.

Blue Side ❧ VHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin