17.Bölüm

8.9K 1K 665
                                    

(Ella)

Bakışlarım bana tıpatıp benzeyen kıza takıldığında Taehyung'un boynuna sımsıkı sardığım kollarımı bir miktar gevşettim. Benim gibi diğerlerinin de şaşkın bir şekilde karşıdan gelmekte olan kızı izlediğinin farkındaydım.

"Ella, onu tanıyor musun?"

Taehyung'un sorusuna karşılık başımı olumsuzca sallarken hepimizin aynı anda aynı noktaya bakıyor olmamız, kızın dikkatini çekmemize sebep olmuştu ve şimdi o da kıstığı bakışları eşliğinde bize doğru yürüyordu.

Taehyung yavaşça beni kucağından yere indirdiğinde adımlarımı bana benzeyen kıza doğru atmaya başladım ve birkaç adım sonunda karşı karşıya geldiğimizde dikkatle birbirimizi incelemeye koyulduk. Bu aynaya bakmak ile aynı hissettiriyordu çünkü bu kız bana benzemiyordu görünümü benimle tamamen aynıydı.

"Sen de kimsin?"

Şaşkın bakışlarını hala yüzümde gezdirirken "Ella" diye mırıldandım.

"Ella benim" diyerek işaret parmağını kendine doğrulttuğunda duraksadım. İkimizin de adının Ella olmasının anlamını kavrayamamıştım. En azından isimlerimizin farklı olmasını umuyordum.

"Tanrım, ikinci Ella'yı da benim için göndermiş olmalısın."

Jungkook'un göğe doğru bakıp söyledikleri karşısında göz deviren diğer versiyonum kolunu yavaşça omzuma kondurdu.

"İkizim falan mısın acaba?"

"İkiz ne demek?"

Taehyung'a doğru döndüğümde birkaç adımlık mesafeyi kapatıp elimi tuttu ve "doğum esnasında annenin iki tane bebek dünyaya getirdiği durumlarda bebeklere ikiz denir" diyerek kısa bir açıklama yaptı ardından kendisinin ikizim olabileceğini iddia eden Ella'ya döndü.

"Karada mı yaşamını sürdürüyorsun?"

Yüzünü buruşturan kız, histerik bir şekilde gülümsedi.

"Ya nerede yaşamımı sürdürmem gerekiyordu?"

"Okyanusta" dediğimde bu kez kahkaha attı.

"Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz ya da kamera şakası falan mı bu?"

Taehyung diğer versiyonuma "durumun oldukça tuhaf göründüğünün farkındayım ama bize kendin hakkında bilgiler vermediğin sürece ikinizin görünümünün hatta isminin bile nasıl aynı olduğunu açıklayabilmemiz mümkün değil" diyerek tüm dikkatini onun üzerine verdi.

"Ben de duruma bir açıklık getirmeye çalışıyorum ama bana tuhaf sorular sormanızı beklemiyorum" diyerek bakışlarını yeniden bana yöneltti ve "gerçek ailem hakkında bir bilgim yok fakat doğar doğmaz beni evlatlık edinen bir ailem var bu yüzden belki bir ikizim vardır diye düşündüm" dedi.

"Pekala, seni evlatlık edinen ailen ile görüşme şansımız var mı?"

"Var elbet."

Taehyung usulca başını salladı ve ''hemen gidelim öyleyse'' diyerek diğer Ella'nın onaylamasını bekledi.

Jungkook benim diğer versiyonumun hemen yanında yerini alırken Taehyung endişelendiğimi fark etmiş olacak ki elimi daha sıkı kavradı.

''Korktuğun bir şey mi var Ella?''

''Hayır, sadece hislerim bu durumun kötü sonuçlanacağını söylüyor.''

Blue Side ❧ VHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin